BEN 10 Live’in Kahramanları, Yarı Yıl Tatilinde Forum İstanbul’da

Alışveriş Alışveriş BEN 10 Live’in Kahramanları, Yarı Yıl Tatilinde Forum İstanbul’da

Tarihler: 13 Ocak 2011 Perşembe ~ 07 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Forum İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2011 ~ Şub 7, 2011

Okulların yarı yıl tatiline girmesine sayılı günler kala çocuklara harika bir karne hediyesi hazırlayan Forum İstanbul, tüm dünyada çocukların en çok seyrettiği BEN 10’in karakterlerini 7 Şubat’ta çocuklarla buluşturacak.

Şubat ayında Haliç Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak olan BEN 10 Live’in kahramanları 7 Şubat Pazartesi günü, saat 17.00’de Forum İstanbul’da çocuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Forum İstanbul, düzenlediği kampanya ile de 22 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan tek fişte 200 TL alışveriş yapanlara BEN 10 Live’in Haliç Kongre Merkezi’nde sahnelenecek muhteşem şovuna bilet hediye edecek.

Dünya çocuklarının gözdesi “BEN 10” ilk kez sahnede hayat buldu. Dünyada 166 ülkede yayınlanan ve 240 milyondan fazla eve ulaşan BEN 10 çizgi filmleri 2010 senesinin sonunda “BEN 10 Live” projesiyle ilk defa İtalya’da canlı sahne gösterisi ile çocukların karşısına çıktı. Şimdi de 2011 Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye gelen proje, son teknoloji kullanılarak hazırlanmış animasyonlar, akrobatlar, robotlar, uçuş sahneleri ve lazer showları ile çocukları büyüleyecek.

BEN 10’in karakterleri aynı zamanda İzmir ve Ankara’daki şovları öncesinde 26 Ocak’ta Forum Bornova’da ve 2 Şubat’ta Forum Ankara’da çocuklarla buluşacak.

“BEN 10 Live”
10 yaşında bir çocuk olan BEN 10, saati Omnitrix’le benzersiz güçler kazanarak, her biri farklı yetenekte karakterlere dönüşebilen ve bu yetenekleriyle kendisini kötülüklerle savaşmaya adayan bir süper kahramandır. Tecrübeli ve akıllı dedesi Max ile açıkgöz kuzeni Gwen, yaşadığı maceralarda BEN 10’e her zaman destek olmaktadır. Gezegenleri hızla yok olan uzaylı yaşayabilmek için dünyaya ihtiyaç duymaktadırlar. Bu nedenle BEN 10’in dedesi Max’i kaçırarak Omnitrix’i ele geçirmek ve dünyayı istila etmek için planlar kurarlar. BEN, bu korkunç düşmanlarla mücadele edebilmek için zamanda yolculuk yapar. Finalde hem Dede Max’i hem de dünyayı kurtarır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT