Benetton kadınını 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda yüzlerce seçenek bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Benetton kadınını 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda yüzlerce seçenek bekliyor!

Tarihler: 05 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 07 Mayıs 2008 Çarşamba

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2008 ~ May 7, 2008
Benetton kadınını 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nda yüzlerce seçenek bekliyor!
İtalyan moda markası United Colors of Benetton’un 2008 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, ince detaylarla tamamlanan ve kişilerin yaşam tarzlarıyla örtüşen ürünleriyle, klasik şıklığı modern çizgilerle harmanlıyor.

New Woman
Çalışan kadınların rahatı düşünülerek hazırlanan New Woman tarzında, günün her saatine uygun kıyafetler göze çarpıyor. Düşük bel pantolonlar, geçmiş yılların kesimlerini anımsatan trikolar ve tuniğe dönüşebilen mini elbiselerle kombinleniyor. Açık renklerdeki kısa trençkotlar ve düz renkli klasik kesim gömlekler, sadelik ile zarafeti birleştiriyor.

Her like Him
Kadınsı cazibeyle maskülenliği birleştiren Her like Him tarzında, gül kurusu, bej siyah tonlarında bol pantolon ve dizüstü etekler; düz veya çizgili gömleklerle tamamlanıyor. Hafif parıltılı yağmurlukların göze çarptığı temada, denim salopetler, renkli yazı baskılı tişörtler, kısa kollu triko hırkalar ve açık renkli şortlar da dikkat çekiyor.

Everything’s Ethno
Gelenekselliğin belli belirsiz dokunuşuyla uzak diyarların moda detaylarını kaynaştıran Everything’s Ethno tarzında, Peru, Karayipler, Japonya, Hindistan ve Nepal gibi farklı ülkelerin etnik kültürlerini yansıtan desenler bulunuyor. Çizgili, çiçekli, dal desenli ve geometrik şekilli kıyafetlerin dikkat çektiği tema, turuncu ve şeker pembesi montlarıyla rengarenk bir dünya sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT