Benim Babam Artık Daha Mutlu

Alışveriş Alışveriş Benim Babam Artık Daha Mutlu

Tarihler: 14 Haziran 2010 Pazartesi ~ 14 Temmuz 2010 Çarşamba

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2010 ~ Tem 14, 2010

BENİM BABAM ARTIK DAHA MUTLU…

Cellini babalar gününde, babalara özel olarak tasarladığı modeli Cellini Boss ile daha huzurlu ve daha mutlu babalar kampanyası ile yola çıkıyor...

Masaj koltuğunda Türkiye’nin öncü firması Cellini babaları düşünerek dizayn ettiği tasarım harikası yeni ürünü ile bizim için gecesini gündüzüne katıp çalışan babalarımıza çalışırken masaj olanağı sunuyor. İstediğiniz her an masaj yaptırabileceğiniz bu yeni ve benzersiz ürün rahatlatıcı masajın yanı sıra stresi de azaltarak daha sakin ve verimli çalışma fırsatı sunuyor.

Masaj koltuğunun Türkiye’de lider firması Cellini, yeni ürünü Boss ile Uzakdoğu masajını iş yerinize de getiriyor. İstediğiniz her an masaj yaptırabileceğiniz bu yeni ve benzersiz ürün rahatlatıcı masajın yanı sıra stresi de azaltarak daha sakin ve verimli çalışma fırsatı sunuyor. İş adamlarına özel olarak tasarlanan Cellini Boss ile iş yerinizden ayrılamayacaksınız…

Cellini Boss, yukarı aşağı hareket edebilen iki adet masaj kolu ile masaj yaptırmak istediğiniz bölgeyi seçme fırsatı sunuyor. Uyguladığı birçok masaj tekniğinin yanında rahatlatıcı etkiye sahip Shiatsu masajını da hafızasına alarak istenilen her an bu masajı uygulama imkanı sağlıyor. Cellini Boss, sırt ve omuzlara uyguladığı baskı ve yoğurma ile kasları çalıştırıyor, ağrıların azalmasına yardımcı oluyor. Ergonomik yapısı ile sırt ve bel bölgesini destekleyerek rahat ve sağlıklı bir oturum sağlıyor. Kalça ve bacaklarda uyguladığı özel titreşim teknikleri ile kan dolaşımını hızlandırarak günün verdiği yorgunluğu ayaklarınızdan alıyor. Cellini Boss, 40 derece yatırılabilir sırt bölgesi ile ofisinizde verdiğiniz kısa molalarda masajla rahatlatma fırsatı sunuyor.
Görünüm olarak ofislere özel dizayn edilmiş Cellini Boss şık görünümü ve 180 derece dönebilen tekerlekleri sayesinde istenilen yere rahatlıkla hareket edebilir özellikte.
www.masajkoltugu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT