Benim Babam, Hem Genç Hem Sportmen Hem de Puma Giyer

Alışveriş Alışveriş Benim Babam, Hem Genç Hem Sportmen Hem de Puma Giyer

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
BENİM BABAM, HEM GENÇ HEM SPORTMEN HEM DE PUMA GİYER
Dünyaca ünlü günlük yaşam ve spor markası PUMA, babalar gününde babasına anlamlı ve unutulmayacak değerde armağanlar vermek isteyenler için yüzlerce seçenek sunuyor.
Birbirinden şık ve özgün tasarımlarıyla erkeklerin yaşamının her anına giren PUMA’lar; işte, yürüyüşte, sporda, alışverişte hatta gece hayatında bile özgün tasarımları ile şıklığı ve kaliteyi bir araya getiren özel babalar günü armağanlarına dönüşüyorlar.

Benim babam futbol sever…
Futbol o kadar çok insanı etkisi altına almıştır ki, günümüzün tartışmasız bir numaralı sporudur. 6 Haziran-6 Temmuz 2006 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek olan futbolun zirvesi Dünya Kupası, bir kez daha dünyanın en iyi ayaklarını, stadyumlarda buluştururken milyonlarca babayı ekran başına çekecek.

Tarzları ve hayatlarıyla çocukları için bir fenomen olan futbol düşkünü babalar, stiliyle farklılık yaratan ve neredeyse bir yaşam biçimine dönüşen PUMA spor ayakkabıları ve günlük spor kıyafetleri ile bu yaz büyük sükse yapacaklar.

Benim babam rahatına ve şıklığına çok düşkündür hep PUMA giyer…
PUMA’dan alacağınız “Babalar Günü” hediyesi ile babanızın rahatı tüm yaz boyunca yerinde olacak. Yenilik peşinde olan ve farklı görünmekten hoşlanan babalar için koleksiyonunu farklı konseptler altında toplayan PUMA, rahatına düşkün babaların vazgeçilmezi olacak.

PUMA koleksiyonunda yaz aylarının sıcak ve bunaltıcı günleri için tasarlanan birçok spor ayakkabı seçeneği var. Keten kumaştan tasarlanan rahat ve serin tutma özelliğine sahip olan “Klasik slip-on”lar canvas ayakkabıların modern bir yorumu olarak, spor kıyafetlerden vazgeçmeyen babaların zevkine hitab ediyor. Fiyat(76,85 YTL)
Yaz tatilinde yada hafta sonu şehirde rahatlıkla giyilecek Motorsport GT serisi, eskitilmiş görünümlü deri yapısı ve dikişli sprint logosuyla, aynı zamanda rahatlığı şıklığa ve trende dönüştürmek isteyen babaların favorisi olacak. Fiyat (162,45 YTL)
Sevgili babanızın rahatını ve şıklığını düşünüyorsanız, birde ona hala ne denli genç olduğunu hissettirmek istiyorsanız, PUMA mağazalarında mutlaka ona uygun bir armağan bulacaksınız.
PUMA, spor, yaşam stili ve modadan etkilenen, atletik yapıda global bir markadır. PUMA’nın kendine özgü endüstriye bakış açısı, alışılmamış spor hayat tarzında, ayakkabı, giysi ve aksesuarı, teknik yenilik ve devrimci dizayn anlayışı ile birleştiriyor. 1948 yılında Almanya’nın Herzogeneaurach kentindekurulan PUMA 80 ülkeye ürün dağıtmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.puma.com adresini ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT