Beyaz Çay ve Üzüm Çekirdeği ile Saçlarda Antioksidan Etkisi…

Alışveriş Alışveriş Beyaz Çay ve Üzüm Çekirdeği ile Saçlarda Antioksidan Etkisi…

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Organix

Telefon: 0216 425 44 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
Beyaz Çay ve Üzüm Çekirdeği ile Saçlarda Antioksidan Etkisi…
Tüm dünyanın tercihi Organix saç bakım ürünleri yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Her mevsim saçlarına özen gösteren kadınlara özel bir ürün sunuyor…
Yazın güneş ve denizin olumsuz etkilerini saçlarında hissetmek istemeyenlere mükemmel bir alternatif olan Organix’ White Tea Shampoo antioksidan etkisi ile yeni hücre oluşumunu destekliyor, yazın saçlarda bıraktığı sönük ve bakımsız etkiyi yok ediyor.

Üzüm çekirdeği ve beyaz çay içeriğine sahip White Tea Shampoo içeriğinde yer alan Asya Beyaz Çayı’nın güçlü antioksidan etkisi ile saçları kuvvetlendirmeye yardımcı olurken, yeni hücre oluşumunu destekliyor.
Yaza özel ürün, deniz ve güneşin saçlardaki yıpranma etkisine karşı saçın doğal savunma mekanizmasını güçlendirirken yoğun nemlendirme özelliğine sahip üzüm çekirdeği yağı ile saçlarda maksimum güç ve nem kazandırıyor. Saçınıza bir iyilik yapın ve tercihinizi, sülfat içermeyen ve tüm saç tiplerine uygun Organix White Tea Şampuan’dan yana kullanın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT