Beyaz İnşaat'ın Yeni Projesi: Beyaz Spor Center

Alışveriş Alışveriş Beyaz İnşaat'ın Yeni Projesi: Beyaz Spor Center

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Firma: Beyaz İnşaat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2011 ~ Kas 27, 2011

Beyaz İnşaat'ın 5'inci alışveriş merkezi projesi olan Beyaz Spot Center, Türkiye’nin mobilya, beyaz eşya, halı, zücaciye, ev tekstili ve fast food alanları ve ofis katları ile faaliyet gösteren ilk ve tek spot çarşısı olarak öne çıkıyor!

İstanbul Avcılar’da 2010 yılında yapımına başlanan ve 2011 yılında tamamlanan Beyaz Spot Center, birbirinden bağımsız ve özel tasarımlı iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm hepsi caddeye bakan dükkânların bulunduğu alt bölüm, ikinci bölüm ise home ofislerin yanı sıra geniş ve ferah bir de terasın bulunduğu bölüm.

13.000 arsa alanı, 30.000 m2 de kapalı alana sahip Beyaz Spot Center’da 56 adet mağaza, 44 adet home ofis yer alıyor. 10.000 m2 kapalı otoparkı, 4.000 m2 yeşil alanı ve 4.000 m2 açık otoparkı bulunan projenin ön plana çıkan özellikleri arasında bütün mağazaların birbirinden bağımsız bir mimariye sahip olması ve bu mağazaların cadde konseptine uygun şekilde caddeye bakıyor olması yer alıyor.

E5 karayoluna 100 metre cephesi olan Beyaz Spot Center, Hilton Otel’inin yanında, Türksan Metrobüs durağının tam karşısında yer alıyor. Hemen önünde bulunan yaya üst geçidi de Center’a yaya ulaşımı kolaylaştırıyor.

Beyaz Spot Center’da Home ofis fiyatları 250.000 USD ile 350.000 USD arasında, dükkân fiyatları ise 1.500.000 USD ile 2.750.000 USD arasında değişiyor. AVM ile ilgili tüm kiralama, satış hizmetleri ve işletme hizmetleri Beyaz inşaat tarafından yürütülüyor. Beyaz Spot Center yönetiminin titizlik gösterdiği konuların başında en güvenilir esnafla çalışmak ve en hızlı şekilde teslimat yapmak geliyor.

Beyaz İnşaat’ın Beyaz Spot Center dışındaki AVM projeleri: “Bakırköy Capacity AVM, Alibeyköy White Hıll AVM, Beylikdüzü Beyaz City AVM, Beylikdüzü White Corner AVM. Konut projeleri ise; "Beyaz City Residence, White Corner Residence, Beyaz Kent Evleri, Beyaz Konaklar, Beyaz Residence, Bey City, Beyaz Vadi Residence.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT