Beyler İçin Sevgiliye Özel Lezzetler

Alışveriş Alışveriş Beyler İçin Sevgiliye Özel Lezzetler

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 20 Şubat 2010 Cumartesi

Firma: Elif Edes Tapan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 20, 2010

Lezzetli ve pratik yemek tarifleriyle dikkat çeken Elif Edes Tapan; Sevgililer Günü’ne özel, kolay ama lezzetli çikolata parçalı kurabiye ve brownie tarifleriyle bu kez erkekleri, sevdiklerinin kalbine giden yolu fethetmeye davet ediyor.

Yalnızca erkeklerin değil, kadınların kalbine giden yolun da mideden geçtiğine inanan Elif Edes Tapan; Sevgililer Günü’nde erkeklerin sevgilileri ya da eşleri için hazırlayabileceği nefis bir kurabiye ile tadına doyulmaz bir brownie öneriyor. Uygulaması son derece kolay olan bu tariflerle, Sevgililer Günü’nde bu defa erkekler sevdiklerinin kalbine ulaşmak için damak zevklerine hitap edecek.

Gastronomi eğitimini Paris Cordon Bleu’de alan Elif Edes Tapan, mutfak sanatında yıllar içinde edindiği birikimi “Mutlu Mutfak” adlı yemek kitapları serisi ile, ilgili herkesin paylaşımına sunuyor. Yemeklerin, keyifle pişirilerek keyifli sofralarda yenmesi gerektiğine inanan tecrübeli şef, bu inançla kitap serisine “Mutlu Mutfak” adını verdi.

Tapan’ın; “Mutlu Mutfak” serisi kapsamında, Paşabahçe Mağazaları işbirliği ile hazırladığı ve mutfaklara yeni, pratik, net bir ölçü getiren “ölçübardak” ve “ölçükaşık”tan da faydalanarak uygulanabilecek tarifler; sevdiklerine unutamayacakları, romantik bir Sevgililer Günü sürprizi hazırlamak isteyenler için harika bir seçenek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT