Bezz’in Nişantaşı Şubesi Açıldı...

Alışveriş Alışveriş Bezz’in Nişantaşı Şubesi Açıldı...

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 21 Ağustos 2007 Salı

Firma: Bezz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 21, 2007

Bezz’in Nişantaşı Şubesi Açıldı…

Kumaş koleksiyonlarıyla tüm dünyada tanınan bir marka olan Bezz, Bursa, İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul Kalamış’tan sonra Nişantaşı’ndaki yeni showroom’unda hizmete girdi. Aynı zamanda ahk CONTRACT ofisi olarak hizmet veren Bezz Nişantaşı showroom’unda döşemelik, perdelik ve duvar kağıtlarının yanı sıra ahk INTERIORS’ın ithal aydınlatma ve aksesuar koleksiyonları sergileniyor.

Eytam Caddesi Açıkhava apartmanındaki 100 m2’lik showroom’un konsept tasarımı Lunapark Yaratıcı Çalışmalar tarafından yapıldı. Murat Tamgüç imzasını taşıyan ve “yeni-klasik” olarak tanımlanan mağaza konsept tasarımında klasik öğelere daha güncel bir kullanım biçiminde yer verildi. Mağazanın iç düzenlemesinde klasik tasarımda genellikle görmeye alışkın olduğumuz altın rengi yerine gümüş tonları tercih edilirken, klasik formlu avizelerde siyah renk seçimi yapılarak çeşitli sürprizler yaratıldı. Koyu tonlarda ve ürünlerin daha rahat algılanabileceği sakin bir atmosfere sahip olan mekanda uygulanan tüm duvar kağıtları ahk INTERIORS’un Bezz Nişantaşı showroom’unda da satışa sunulacak olan koleksiyonlarından seçildi. Döşemelik kumaş uygulamalarının sergilendiği mobilyalar Volute Furniture’a, aydınlatma ve aksesuarlar ahk INTERIORS’ın ithal koleksiyonlarına ait.

Bezz’in Nişantaşı’nda sergilenen döşemelik ve perdelik koleksiyonları firmanın çarpıcı desen ve renk yelpazesini yansıtıyor. Bu seneki koleksiyonlarında ‘romantizm’in daha belirgin kılındığı Bezz tasarımlarında zerafet ve şıklık kadar sadelik de ön planda tutulmuş. Baharat tonlarından kırmızı, yeşil ve sarıya, metalik tonlardan bej, füme ve turkuaza, bunun yanı sıra siyah ve grinin birlikte yarattığı gizeme yer verilen Bezz’in yeni döşemelik ve perdelik koleksiyonlarında sarmaşıklarla güçlendirilen iri çiçek desenleri, geometrik şekiller ve eğri formlar ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT