BinbirÇiçek`den Yaza Özel Sihirli Formüller

Alışveriş Alışveriş BinbirÇiçek`den Yaza Özel Sihirli Formüller

Tarihler: 14 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 14 Mayıs 2007 Pazartesi

Firma: BinbirÇiçek Bal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2007 ~ May 14, 2007
BinbirÇiçek`den Yaza Özel Sihirli Formüller
Mucize besin Bal bu yaz incelemek isteyenlerin gözdesi olacak. BinbirÇiçek, nefis ballarıyla vücudu toksinlerden arındırma çağrısı yapıyor.

Doğayla birlikte bedenimizin de neşeyle karşıladığı bahar ve yaz ayları güzel günlerin habercisi. Tatilin müjdecisi olan bu günlerde beslenme düzenimize dikkat etmemiz ise zorunlu. Özellikle rahat kıyafetlerle geçireceğimiz yaz günlerinde vücudumuzun ince ve sağlıklı görünmesi öncelikle kadınların en önemsediği konulardan biri.

Deniz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte BinbirÇiçek Bal kadınlarımıza sağlıklı bir yaz mevsimi için önemli önerilerde bulunuyor. Diyet döneminde vücudun ihtiyaç duyduğu önemli maddeleri içinde barındıran Bal diyet yapanların en önemli dostu.

BinbirÇiçek Bal`ın özenle sunduğu nefis ballar dengeli beslenmenin en önemli anahtarı. Vücudun rahat ve sağlıklı çalışması için vazgeçilmez olan vitaminlerin, minerallerin ve enzimlerin en doğal haliyle bulunduğu BinbirÇiçek balları nefasatiyle sağlıklı ve zayıf yaz günlerinin çağrısını yapıyor. BinbirÇiçek sağlıklı ve kolay zayıflamaya yardımcı olacak önerisiyle gözardı edilmeyecek bir formül sunuyor. Bir ay süreyle uygulayacağınız bu kür ile kendinizi yenilenmiş ve daha zinde hissedeceksiniz. Bu kürü ihtiyaç duyduğunuz dönemlerde tekrarlayabilirsiniz.

Binbirçiçek Ballı Sağlık Kokteyli: 1 çorba kaşığı Binbirçiçek Yayla Balı
4 çorba kaşığı taze sıkılmış limon
1 çay kaşığı elma sirkesi
3 çay bardağı su karıştırılıp, 15 dakika bekletilir ve aç karnına sabahları "yudum yudum" içilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT