Binboa Vodka`dan Uzun Parti Gecelerine Özel Şişe: Binboa Party Night

Alışveriş Alışveriş Binboa Vodka`dan Uzun Parti Gecelerine Özel Şişe: Binboa Party Night

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Binboa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006
Binboa Vodka’nın Özel Tasarımlı Şişe Koleksiyonu genişliyor…
Binboa Vodka’dan uzun parti gecelerine özel şişe: “Binboa Party Night”

Türkiye’nin dünya kalitesindeki ilk votkası Binboa’dan bir sürpriz daha... Votkaseverlere farklı tat ve şişe alternatifleri sunan Binboa, tasarım şişe koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi: Binboa Party Night 100 cl. Eğlencenin ve partilerin vazgeçilmezi Binboa Vodka, uzun parti gecelerine özel boyu ile raflardaki yerini alıyor.

Partilerin vazgeçilmezi Binboa süprizlerine devam ediyor. Her yıl kış ayında yepyeni bir şişe tasarımıyla karşımıza çıkan Binboa Vodka, geçen yıl partilere özel hazırlandığı şişenin ardından, bu yıl da 100 cl özel tasarım şişesi Binboa Party Night’ı votkaseverlerin beğenisine sunuyor. Binboa Party Night, eşsiz tadı ve çekici görüntüsüyle yılbaşından önce raflardaki yerini alacak.

Buzlu siyah şişesi ve eşsiz lezzetiyle dikkat çeken Binboa Party Night eğlencenin yeni adı olacak. Tarzı, stili ve söylemleriyle farklılık yaratanların votkası Binboa, uzun kış gecelerinin en çok tercih edilen votkası olmaya devam ediyor. Sabaha kadar süren eğlenceler için ideal boyda hazırlanan şişe, özel tasarımıyla da göz dolduracak. Sınırlı sayıda üretilen ve kolleksiyonerler için çekici bir parça olacak olan Binboa Party Night, yılbaşı hediyesi olarak da mükemmel bir alternatif…

Her yıl tüketicisine yeni sürprizler sunan Binboa, 100 cl’lik parti boyuyla sınırlarını zorlayanları votkanın eğlenceli dünyasına davet ediyor.

Partilere özel hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen Binboa Party Night 100 cl. hububat alkolünün üç kez distile ve üç kere de filtre edilmesiyle elde ediliyor. Bütün işlemlerden sonra alkol yumuşatılıyor ve saflaştırılıyor. Alkol derecesi yüzde 40 olan Binboa Vodka, dinlendiriliyor ve şişeleniyor.

www.binboa.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT