Binlerce Hediye Alternatifi Yılbaşının En Cazip Kampanyasıyla Boyner Mağazaları’nda!

Alışveriş Alışveriş Binlerce Hediye Alternatifi Yılbaşının En Cazip Kampanyasıyla Boyner Mağazaları’nda!

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yeni yıl yaklaştıkça hediye telaşı artıyor. Yılbaşına sayılı günler kala hediyelerini almamış olanlar için Boyner Mağazaları en doğru adres oluyor.

Üstelik yılbaşının en cazip kampanyası da Boyner Mağazalar’ında: 17-31 Aralık tarihlerinde Fish, Axess ve Wings ile her 250 TL alışverişe 100 TL hediye!

Boyner Mağazaları; yılbaşına sayılı günler kala hala hediyelerini almamış olanlar için en ideal seçenek olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yılbaşlarında en çok tercih edilen hediyeleri belirleyen Boyner, bu sene de “Hediye Boyner’den Alınır” diyerek konuya rehberlik ediyor.

Üstelik yılbaşı döneminin en avantajlı kampanyası, alışverişi çok daha keyifli hale getiriyor: 17 - 31 Aralık tarihlerinde Fish, Axess ve Wings ile yapılan her 250 TL’lik alışveriş 100 TL hediye çeki kazandırıyor. Üstelik bu kampanya, ürünlerin indirimli fiyatları üzerinden geçerli. Kazanılan hediye çekleri, 3 Ocak 2011 tarihine kadar, 200 TL’lik alışverişlerde Boyner Mağazaları’nda kullanılabilir. Ayrıca kozmetik reyonlarında, işaretli marka ve ürünlerde 2. üründe % 50’ye varan indirimler bulunuyor.

Çocuklara Ne Almalı?

Yılbaşı alışverişinde çocuklar için aileler daha çok giyim ürünlerini, aile dışındaki kişiler de peluş oyuncak ve aile oyunlarını tercih ediyor. Minik hanımlar için rengarenk kıyafetler, Barbie bebekler, yaratıcı oyuncaklar ya da Barbie’nin şık tekstil koleksiyonu, küçük beyefendiler için de spor ayakkabı, kıyafet ve oyuncak alternatifleri hediye seçiminde işinizi kolaylaştırıyor.

Aile Büyüklerine Ne Almalı?

Anneler için en çok küçük ev aletleri, babalar içinse aksesuarlar ve hobi ürünleri seçiliyor. Boyner Evde hem küçük ev aletleri hem de birbirinden şık dekorasyon ürünleriyle annelere hediye seçiminde kurtarıcınız oluyor. Babalar için tercih edilen hediyeler arasında 2010 yılına damgasını vuran fizyolojik ayakkabı MBT var. Dünyayı kasıp kavuran MBT ayakkabılar, bel ve sırt ağrıları çeken babalara unutulmaz bir hediye olacak.

İş Arkadaşlarına Ne Almalı?

Cotton Bar markalı klasik gömlekler ve kravat setleri erkekler için, dünyaca ünlü markaların yılbaşına özel kofreleri ve kozmetik setleri kadınlar için ilk tercih oluyor.

Hediyenin Rengi Kırmızı

Boyner Mağazaları’nda yer alan geniş ürün yelpazesi, kırmızı renkte birçok alternatif barındırıyor. Boyner Evde markalı çaydanlıktan yastıklara, mumluklardan dekoratif objelere kadar pek çok kırmızı ürün, yılın en sevindiren hediyesi olmayı bekliyor. Esprili kırmızı iç çamaşırları, kırmızı eldiven ve atkılar, kadın ve erkekler için en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor.

Sezonun Favori Renkleri Ne Olursa Olsun, Bu Sene De Hediye Renginiz Kırmızı Olacak!

50 TL Altında Hediyeler

Boyner Mağazaları’nda her bütçeye uygun hediye bulunuyor. Bütçesini 50 TL ile sınırlı tutmak isteyenler için; dekorasyon ürünleri, Asymmetry markalı rengarenk kadın ve erkek trikoları, takı ve aksesuarlar ön plana çıkıyor.

50 – 100 TL Arasında Neler Alınabilir?

50 TL – 100 TL arasında kalmak istiyorsanız Boyner Mağazaları’ndaki Cotton Bar imzalı tasarım parçalara, Boyner Evde’nin yaratıcı mutfak ve dekorasyon ürünlerine göz atabilirsiniz.

100 – 200 TL Arasında Neler Alınabilir?

Hediyelerini 100 TL – 200 TL arasında seçmek isteyenler için Boyner Mağazaları kozmetik reyonlarındaki parfüm, makyaj ve cilt bakımı kofreleri hem kadın hem de erkek için en doğru seçenek.

200 TL ve Üzeri Ne Alınabilir?

200 TL ve üzerinde bir hediyeyle sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, Boyner Mağazaları’nın çanta ve ayakkabı reyonlarındaki şık seçeneklerle veya saat ve gözlük gibi kalıcı parçalarla yılbaşını unutulmaz hale getirebiliyor. 2010 yılının en popüler ürünlerinden olan fizyolojik ayakkabı MBT, sevdiklerini yeni yılda rahat ettirmek isteyenler için ideal hediye seçeneği oluyor.

Herkese Dilediği Hediyeyi Vermek İçin Gift Card…

Gençler birbirlerine esprili ve sürpriz hediyeler almaktan hoşlansa da son yıllarda daha çok, karşısındakinin istediği hediyeyi almayı tercih ediyor. Boyner Mağazaları’nın ürün çeşitliliği arasında kararsız kalanların tercihi Boyner Gift Card oluyor. 30 - 500 TL arasında istenilen tutarın yüklenebildiği Boyner Gift Card’ın 50 TL ve 100 TL hazır yüklü seçenekleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT