Bioder Tüy Azaltıcı Serum ile Bu Yaz İstenmeyen Tüyler Sorun Olmaktan Çıkacak

Alışveriş Alışveriş Bioder Tüy Azaltıcı Serum ile Bu Yaz İstenmeyen Tüyler Sorun Olmaktan Çıkacak

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bioder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Yaz tatili yaklaştı, kadınların baş belası istenmeyen tüylerden kurtulma telaşı da başladı. Yazın keyifli günlerinde istenmeyen tüyler sizin için sorun olmaktan çıkacak. BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Serumu ayda sadece 3 günlük kullanımla istenmeyen tüylere kesin çözüm sunuyor

Türkiye’nin ve dünyanın klinik testlerle onaylı ilk bitkisel içerikli tüy azaltıcı ve inceltici ürünü BİODER, ayda sadece 3 günlük kullanımla istenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı oluyor. Size de hayatı özgürce yaşamak kalıyor.

BİODER’in devrim niteliği taşıyan ürünü Tüy Azaltıcı Vücut Serumu istenmeyen tüyleri, kıl köküne etki ederek, cilde zarar vermeden, en kısa sürede ve en pratik şekilde kalıcı olarak azaltarak inceltiyor. Doğal aktifleri ile güneş altında da kullanılabiliyor, cilt lekelerine yol açmıyor.

Herhangi bir yan etkisi olmadığı klinik testlerle onaylanan BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Serumu, mevcut ürünlerden çok daha konsantre ve etkili.Bioder Serum’un 6 aylık kullanım sonucunda tüy sayısında yüzde 56 azalma, tüy çıkma periyodunda yüzde 65 gecikme, tüy çapında yüzde 37 incelme sağladığı klinik testlerle kanıtlanmıştır.

Kullanımı: Tüyler kökünden alındıktan sonra sadece ilk 3 gün ve günde bir kez kullanılır. Durulama gerektirmez. Sadece kıl foliküllerini etkiler. Yağ ve ter bezlerine olumsuz bir etkisi yoktur. Kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir ve leke bırakmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT