Bion ile Haşeresiz Mutlu Bir Yaz…

Alışveriş Alışveriş Bion ile Haşeresiz Mutlu Bir Yaz…

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Bion

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
Bion: On üzerinden 10
Uçana da kaçana da son!
Yeni nesil piretroid ile Bion, sizi değil zararlıları hedefler.

Bion ile Haşeresiz Mutlu Bir Yaz…

Kapalı ve açık mekanlarda bulunan her türlü haşerelere karşı kesin çözümler sunan Bion, sinekten hamam böceğine, karıncadan diğer tüm haşerelere karşı insan sağlığına duyarlı ürünleriyle, haşeresiz, huzurlu bir yaz geçirmenizi sağlıyor.

Özellikle yaz aylarında açık havada insanların en büyük rahatsızlık kaynağı olan sinek ve sivri sinekleri uzak tutan özel losyonların yanı sıra, sineklerin kapalı mekanlara girmesini engelleyen özel cihazlar da geliştiren Bion, tüm ürünlerini modern teknikler ile geliştirerek haşere ile mücadelede en etkili çözümleri sunuyor.

Her türlü ev haşeresi için gelişmiş yöntemler sunan Bion, hamam böceği ve kalorifer böceği için “Bion Böceklere Karşı Etkili Aerosol”, sinek ve sivri sinek ile mücadele için Bion Sineklere Karşı Etkili Aerosol’ü üretiyor. Ayrıca karıncalara ve tüm yürüyen haşerelere karşı etkili tebeşir, giysilerin düşmanı güveler için özel tabletler geliştiren Bion, hamam böceklerinin yok edilmesinde etkili özel ürünler ile de mevcut tüm haşereler ile savaşıyor.

Ev zararlıları pazarında zengin ve modern ürün çeşitleri ile önde gelen markalar arasında yer alan Bion, insanları değil zararlıları hedef alan ürünleriyle, çevreye karşı da son derece duyarlı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT