Bioxcin Forte Şampuan Saçlarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyor

Alışveriş Alışveriş Bioxcin Forte Şampuan Saçlarınızı Güneşin Zararlı Işınlarından Koruyor

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bioxcin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Saç dökülmelerine karşı bitkisel çözüm sunan BIOXCIN FORTE şampuan ile saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarından da koruyabilirsiniz

Yaz aylarının keyfini çıkarmaya az kaldı. Peki, siz yazın tadına varırken saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarından nasıl koruyacağınızı biliyor musunuz? İçeriğindeki BIOCOMPLEX B11 sayesinde saç dökülmesini önleyerek saç sayısında artış sağlayan BIOXCIN FORTE şampuan ile saçlarınızı güneşin zararlı ışınlarına karşı da koruyabilirsiniz.

Saç köklerini canlandırıp, saça direnç, dolgunluk ve parlaklık kazandıran BIOXCIN FORTE şampuanın düzenli kullanım sonrası ikinci ayın sonunda kullanıcıların yüzde 80’inde saç dökülmesini önlediği ve yüzde 40’ında saç miktarını artırdığı klinik testler ile kanıtlanmıştır.

Yan etkisi bulunmayan, pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu, alerjik bir reaksiyona neden olmadığı, gerçekleştirilen melanin ve eritem ölçümleri ile dermatolojik olarak güvenli olduğu kanıtlanan BIOXCIN FORTE şampuan, kullanım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. İçeriğinde bulunan çinko, magnezyum, potasyum, demir gibi mineraller ile A, B1, B2, B5 ve B9 vitaminleri sayesinde saçın ihtiyaç duyduğu tüm besinleri sağlıyor. Tüm saç tiplerine uygun formları bulunan BIOXCIN FORTE şampuana eczanelerden ulaşabilirsiniz.

BIOXCIN FORTE şampuan fiyatı: 34 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT