Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye

Alışveriş Alışveriş Bir Bilet Alana Bir Bilet Hediye

Tarihler: 07 Aralık 2011 Çarşamba ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Kamil Koç - Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2011 ~ Ara 31, 2011

KAMİL KOÇ’tan TURKCELL MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KAMPANYA “BİR BİLET ALANA BİR BİLET HEDİYE”

Karayolu taşımacılığının ilk ve öncü markası Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Aralık ayında Turkcell müşterilerine özel bir yılbaşı kampanyası düzenliyor. Hem yeni yılı sevdikleriyle beraber geçirmek isteyen hem de sık seyahat eden yolcuları için Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. yeni yıla ekonomik seyahatin kapılarını açan çok özel bir iş birliği ile merhaba diyor. Sadece Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği kampanya 1 - 31 Aralık tarihleri arasında sınırlı sayıdaki biletlerde geçerli olacak.

Kamil Koç’tan Yeni Yıl Hediyesi

Kamil Koç Turkcell’lilere özel “bir bilet alana bir bilet hediye” kampanyası ile Yolkart üyesi olan Türkcell’liler Aralık ayı boyunca Kamil Koç ile gerçekleştirecekleri seyahatlerde %100 oranında puan kazanacak. Kamil Koç bilet satış noktaları, kamilkoc.com.tr ve 444 0 562 numaralı Kamil Koç çağrı merkezinden yapılacak olan satışlarda geçerli olacak kampanya kapsamında kazanılan puanlar iki ay süresince geçerli olacak. Aralık ayı boyunca geçerli olacak kampanya süresince yaklaşık 80.000 biletin hediye olarak dağıtılması planlanıyor. Seyahatlerini Kamil Koç ile planlayan ve kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların öncelikle Turkcell abonesi olması ve Yolkart üyeliğinin bulunması gerekiyor. “AVANTAJ” yazıp 2222’ye kısa mesaj gönderen ve gelen şifreyi bilet alımı sırasında satış personeline belirten veya internet sitesinde belirlenen alana giren yolcular kampanyadan yararlanabilecek.

İki Milyon Yolkart Üyesi var

Kamil Koç’un ayrıcalıklı hizmet anlayışının bir ürünü olan YolKart, sahiplerine seyahat ettikçe kazandıran bir hizmet olarak öne çıkıyor. Her yıl yaklaşık 3 Milyon Türk Lirası değerinde ücretsiz seyahat gerçekleştirilmesini sağlayan kart, üyelerine farklı markalardan sağladığı faydalarla da dikkat çekiyor. En yakın Kâmil Koç bilet satış noktasına giderek veya www.kamilkoc.com.tr internet adresinden başvuru yaparak YolKart ayrıcalıklarından yararlanmaya başlanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT