Bir Çiçek, İçten Bir Öpücük… Çok Güzel Ama… En Güzeli Mobee S800

Alışveriş Alışveriş Bir Çiçek, İçten Bir Öpücük… Çok Güzel Ama… En Güzeli Mobee S800

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Mobee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Anneleri en mutlu eden şeylerden biri kuşkusuz sevgi dolu sözcükler ve öpücüklerdir. Ancak devir değişti, artık teknoloji her yerde ve annelerimiz de teknolojik trendlerin en sıkı takipçileri. Annesine güzel bir jest yapmak isteyenler için Mobee, Nett 7” S800’ü özel fiyatıyla sunuyor. Pembe renkli tasarımıyla teknolojiyi sevimli hale getiren Nett 7” S800 KDV dahil 199 TL’lik fiyatla kullanıcıya ulaşıyor…

Teknik özellikleri, performansı ve konforlu kullanımıyla dikkat çeken Mobee Nett 7” S800 Tablet, Anneler Günü’nde farklı ve günümüz trendlerine uygun bir hediye almak isteyenler için ideal bir seçim. S800, pembe renkli tasarımı ve KDV dahil 199 TL’lik fiyatıyla da cazip bir hediye alternatifi oluşturuyor. Mobee Nett 7” S800, kullanım kolaylığı ve eğlenceli uygulamalarıyla annelerin gerek ofiste gerekse günlük yaşamda hayatlarını kolaylaştırıyor.

Mobee Nett 7" S800 Tablet ile İnternette Özgürlük…

Tablet, 800x480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7” dokunmatik ekranıyla zevkli bir kullanım sağlıyor. Bütün web sayfalarını rahatlıkla açan Mobee Nett 7” S800 ile e-posta gönderip almak, çevrimiçi gazete okumak, Facebook gibi sosyal medya araçlarında gezinmek, web sayfalarında istenen videoyu izlemek hem kolay hem de keyifli. Flash desteği ile internette tam özgürlük sağlayan tabletin çoklu dokunmatik ekranında, internet sayfalarını iki parmağı ile yakınlaştırıp uzaklaştırmak da zevkli. Anneleriniz 0.3 mp web kamera ile de dilediği fotoğraf ve videoları kolayca paylaşabilir. G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştirmesi de ekranı ister yatay ister dikey kullanma imkanı veriyor. 5 saatlik kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını daha da konforlu hale getiren tableti, anneler çantalarında istedikleri yere götürebilir.

Android 2.2 sürümünü kullanan tablet, birçok uygulama üretimde yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşıyor. (Hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-posta, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) Ayrıca, Android 2.2 için mevcut 50.000’den fazla uygulama da internetin eğlenceli yönünü annelere sunuyor.

800 MHz Via 8650 işlemci kullanan Mobee Nett 7" S800, 256 MB bellek, 2 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Güçlü kablosuz ağ kartı ile mükemmel internet deneyimi yaşatan Nett, ethernet kablosu ile de bağlantı sağlayabiliyor. 1 hoparlör, 1 kulaklık girişi, 2 USB girişi, 1 ethernet girişi, 1 mikro SD kart girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaza USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlanabiliyor.

www.mobee.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT