Bir Taşla İki Kuş Sadece Hecha Tava’da

Alışveriş Alışveriş Bir Taşla İki Kuş Sadece Hecha Tava’da

Tarihler: 13 Ocak 2011 Perşembe ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Hecha

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2011 ~ Şub 13, 2011

Hecha Minipan DoubleRound ile yemek zevkinizi ikiye katlayacaksınız. Minipan DoubleRound, aynı anda iki farklı lezzeti bir arada yakalamanızı sağlıyor. Hecha Minipan DoubleRound ile pişirme vaktiniz yarıya inecek.

Eşsiz yaratıcı tasarımıyla Minipan DoubleRound döküm tava, pişirmeye yeni bir boyut kazandırıyor. 2 adet 12 cm çaplı bitişik tava şeklinde tasarıma sahip Minipan DoubleRound’da, bir yandan hamburgeriniz için köftenizi hazırlarkan bir yandan da yumurta pişirebilirsiniz.

Minipan DoubleRound döküm tava, yapısı itibariyle çizilmelere karşı son derece dayanıklı iken, yemekleri diğer tavalara göre çok daha hızlı ve her yeri eşit oranda pişirebiliyor.

Minipan DoubleRound tava, ısıyı sürekli üzerinde tutarak pişecek olan gıdanın tavanın sıcaklığını çalmasına izin vermiyor. Sıcaklık kaybı olmadığından yemeğin, özellikle et ürünlerinin, etrafında ‘mühür’ denilen kabuğumsu bir tabakanın oluşmasını sağlanıyor. Böylece mühürlenen yiyeceğin lezzeti, suyu ve tüm besin değerleri içinde kalıyor.

Sağlıklı pişirme yöntemi olarak tavsiye edilen Hecha döküm ürünleri, sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor. Hem ocak hem de fırın kullanımına uygun, özel olarak üretilen Hecha Minipan DoubleRound’un fiyatı 79 TL.

Hecha Minipan DoubleRound tavayı; Boyner, Macrocenter ve Tepe Home gibi satış noktalarından alabileceğiniz gibi, www.hecha.com.tr adresinden de anında satın alabilir, satış noktalarının adreslerine ulaşabilirsiniz.

Hecha’nın sadece Hecha MiniPan kullanıcılarına özel geliştirdiği Egg & Burger tarifi ile harikalar yaratmak elinizde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT