Bir Zerafet Efsanesi: Pierre Cardin `Eşarp`

Alışveriş Alışveriş Bir Zerafet Efsanesi: Pierre Cardin `Eşarp`

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Pierre Cardin Eşarp

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
BİR ZERAFET EFSANESİ: PIERRE CARDIN “EŞARP”

ZERAFETİN SEMBOLÜ, GÖRÜNÜMÜ TAMAMLAYAN EN ŞIK AKSESUAR: “EŞARP” MODASI GERİ DÖNDÜ..SU GEÇİRMEYEN AKICI BİR KUMAŞ, DOĞANIN TÜM RENKLERİ ve SEZONUN ÖN PLANA ÇIKAN DESENLERİ İLE PIERRE CARDIN EŞARPLARI, SİZİ SEÇKİN BİR TARZIN TEMSİLCİSİ OLMAYA DAVET EDİYOR…

Tarih boyunca kadın zerafetinin sembolü olan eşarp, Pierre Cardin’in modern yorumuyla yeniden hayatımıza giriyor. Modaya yön veren markalardan Pierre Cardin, klasik bir tarzın çağdaş tasarımlarla harmanlandığı 2006 eşarp koleksiyonunu sitil sahibi hanımların beğenisine sunuyor. Pierre Cardin eşarpları, ipeksi dokusu ve doğal dokuma özelliği ile yağmur ve su gibi ıslaklıkları üzerinden tüy gibi atarak şıklığınızı hiçbir şeyin bozmasına izin vermiyor. İleri teknolojinin üstün bir kaliteye dönüştüğü eşarp tasarımlarında; yaz renkleri, görünümü tamamlayan çarpıcı tasarımlar ve farklı kullanım alanları sağlayan çizgiler dikkat çekiyor.

Yaz gecelerinin vazgeçilmez straplez bluzları ve bustiyerler artık rafa kalkıyor; Pierre Cardin eşarp koleksiyonundan seçilecek çarpıcı tasarımlar ile tek parça büstiyerler yaratarak feminen ve şık bir tarz yaratabilirsiniz. özgür bırakılacak saçlar için şık bir eşarp, görünümü farklılaştıracak çekici bir aksesuara dönüşebiliyor. JEAN üzerine Pierre Cardin eşarp bağlamak ise çok moda. Pierre Cardin eşarpları, an’ları kovalamayı sevenlerin, motorsiklet tutkunlarının bile bileklerine bağlamak isteyecekleri seçkin ve farklı bir koleksiyon sunuyor.

İlkbahar ve Yaz’ın vazgeçilmez aksesuarı Pierre Cardin eşarpları, her yerde, her koşulda ve her tarzdaki kişiler için sunduğu geniş renk ve modelleri ile oldukça şık bir seçenek.
www.aydinli.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT