Bırakın Aşkınızı DST Diamond Anlatsın

Alışveriş Alışveriş Bırakın Aşkınızı DST Diamond Anlatsın

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: General Mobile

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

General Mobile’ın geçtiğimiz aylarda lansmanını yaparak satışa sunduğu ve kısa sürede yoğun talep gören telefonu DST Diamond sevgiler gününde yeniden satışta. Aşkınızı anlatacak ve aşkın pırıltısını her eline aldığında sevgilinize yansıtacak DST Dimaond, Swarovski tek taş kalp kolye hediyesi ile Sevgiler Gününe özel 449TL…

General Mobile’ın Haziran ayında satışa sunduğu tasarımı ve Swarovski taşları ile göz alan telefonu DST Diamond sevgililer gününde sevgilinize aşkınızı anlatmaya talip. Hediyeniz ile sevgilinizin gözlerini kamaştırmak, aklını başından almak ve kalbini bir kez daha fethetmek istiyorsanız DST Dimaond sizin aradığınız hediye. Sevgililer Gününe özel Swarovski kalp kolye hediyesi ile birlikte 449TL’den satışa sunulan DST Dimaond, hesapsız sevenler için tasarlandı.

DST Diamond, özellikleriyle de benzersizliğini kanıtlayan bir telefon. GPRS ve EDGE özellikleri bulunan Diamond, 900/1800/1900 veya 850/1800/1900 MHz işlem hızına sahip. Bluetooth, Java gibi bağlantı özellikleri de bulunan DST Diamond ile kablosuz veri transferinde MSN, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, Twitter ve Google arama motoruna, hatta Facebook’a bağlanmak da mümkün. 20MB hafızası olan Diamond, 7 x 7 cm’lik boyutlarına 3.2 megapiksellik kamera, stereo hoparlör, Mp3, Midi, WAV ses programlarını; AMR ses kaydediciyi, AVI, 3GP, MP4 video oynatıcı programları barındırıyor. DST Diamond, SMS, WAP ve MMS özellikleriyle de dikkat çeken DST Diamond şık ve fonksiyonelliği bir arda sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT