“Biran Önce Büyümek İsteyenlerin” Büyümix’i Şimdi Dondurma Çubuğu Hediyeli…

Alışveriş Alışveriş “Biran Önce Büyümek İsteyenlerin” Büyümix’i Şimdi Dondurma Çubuğu Hediyeli…

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Büyümix

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
“Biran Önce Büyümek İsteyenlerin” Büyümix’i Şimdi Dondurma Çubuğu Hediyeli…
Çocukların çok sevdiği ve onların sağlıklı büyümelerine destek olan Sütaş Büyümix, yaz aylarına özel dondurma çubuğu hediyeli. Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca raflarda yer alan her altılı Sütaş Büyümix paketi üzerinde; tam 2 dondurma çubuğu bulunacak. Dondurma çubukları Büyümix lezzetini dondurma keyfi ile birleştirmekle kalmıyor. Çubukların üzerindeki şekiller ve kabartmalarla çocuklar resimler yapıp çok da eğleniyorlar. Üstelik şimdi Büyümix’in 1 küpü sadece 25 Kr.

Kalsiyum, fosfor, protein, B2 ve B12 vitaminlerinin dengeli ve ideal birleşimi olan Büyümix, gerçek meyve püreleri kullanılarak hazırlanan taze bir süt ürünüdür. Çocukların sağlıklı gelişimini desteklemeye yardımcı olan Sütaş Büyümix’in içeriğinde hiçbir koruyucu katkı maddesi, yapay renklendirici ve yapay aroma bulunmuyor. Çilekli, orman meyveli, muzlu, şeftali-kayısılı ve elma-armut olmak üzere 5 çeşidi bulunan Büyümix, özellikle 2-7 yaş arası çocukları olan annelerin ve bir an önce büyümek isteyenlerin tercihi…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT