Bitlenme Sadece Okul Dönemi Olmaz Yaz Aylarında Artan Bitlere Dikkat!

Alışveriş Alışveriş Bitlenme Sadece Okul Dönemi Olmaz Yaz Aylarında Artan Bitlere Dikkat!

Tarihler: 21 Haziran 2011 Salı ~ 21 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Paranit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2011 ~ Tem 21, 2011

Okulların açık olduğu kış dönemi ailelerin korkulu rüyası olan bitlenme sorunu, tüm yıl devam eder ve yaz aylarında da sık görülür. Bugüne kadar bitleri yok etmek için kullanılan ve cilde zarar veren bit ilaçları Paranit ile tarih olacak. Bitleri kabus olmaktan çıkaran bit spreyi Paranit, böcek ilacı içermeyen ve cilde zarar vermeyen formülüyle bit ve sirkeleri sadece 15 dakikada öldürür.

Bitleri boğarak öldürür
Bitlerin boğulması ve sıvı kaybı sonucu ölmelerini sağlayan Paranit Sprey, içerdiği ylang-ylang yağı ile bitlerin neden olduğu kaşımadan kaynaklanan iritasyonu da yatıştırır. Paranit Sprey`in kullanımı kolaydır. Sprey sayesinde dozajı ayarlayabilir ve tam olarak ihtiyaç duyulan bölgeye uygulayabilirsiniz. Ölü bitlerden ve sirkelerden kurtulmanın en önemli araçlarından biri olan ince dişli bit tarağı da ürünle birlikte sunuluyor.

Paranit Hakkında
Paranit Bit Spreyi, böcek ilacı içermeyen bir formüle sahiptir. İçeriğindeki hindistancevizi ve anason yağı özleri bitin solunum yollarını tıkar ve nefes almasını engeller. Bitler boğularak ve sıvı kaybından ölürler. Fiziksel etki mekanizması sayesinde bitler direnç oluşturamaz. Yıllardır hem insanlarda hem de laboratuar ortamında, Paranit kullanılarak 13`ten fazla klinik test yapıldı. Bugüne kadar yapılmış araştırmaların en kapsamlısı, 2008 Haziran ayında Dr. İzri (Paris Bobigny Universitesi, Avicennes Hastanesi) tarafından gerçekleştirildi. Dr. İzri, 800 kişiye bugüne kadar yapılmış en büyük anti-bit saha araştırmasında, 5 farklı formülü test etti ve Paranit`in en üstün özelliklere sahip olduğunu kanıtladı. Paranit, Türkiye’ye sağlık ürünleri ve OTC sektöründe dünyanın en büyük üretici firmalarından biri olan Belçikalı Omega Pharma tarafından getiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT