Blancpain`den Sevgililer Gününe Özel

Alışveriş Alışveriş Blancpain`den Sevgililer Gününe Özel

Tarihler: 13 Şubat 2008 Çarşamba ~ 17 Şubat 2008 Pazar

Firma: Blancpain

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2008 ~ Şub 17, 2008
BLANCPAIN’DEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL
Cüretkarlığın ve Zerafetin birleşimi!

Son iki senedir sevgililer gününe özel tasarımlar yapan Blancpain, bu senede bu ince aşk geleneğine devam ediyor.

Sınırlı sayıda bayan saati üreten Blancpain, Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanan Blancpain Women Saint-Valentin 2008 modeli ile kalbin daha hızlı çarpmasına neden olacak kadar zarif ve şık. 99 adet olmak üzere sınırlı sayıda üretilen Blancpain Women Saint-Valentin 2008 saatleri güne ve sevgilinize özel!

Kelimenin tam anlamı ile aşka adanmış olan bu model, değerli bir aksesuar olmanın yanında sonsuz aşkın da bir işareti.

Tasarımcıları tarafından sevgililerin güzel duyguları ilham alınarak yapılan Blancpain Women Saint-Valentin 2008 Sevgililer Günün de sevgiliniz için ömür boyu unutulmayacak kadar şık bir hediye. Safir kristal arka kapağı, Blancpain’in saat üretimindeki detaycılığını ortaya koyan tamamen el yapılmı bir dekorasyona sahip makinesinii gözler önüne sermekte.

Saat akan saniyeleri parlak kırmızı bir kalp ile gösterirken, aşkın zamana işaret koyan ahenkli ve kadınsı karakterini de vurguluyor. Timsah derisinden elde yapılmış kayışı katlanarak açılıp kapanan bir klips ile tamamlanan model, günün yanı sıra, ay ve ayın evrelerini gösteren tarih göstergesi ile de donatılmış.

Saflığı ve incelikli bir zerafeti sembolize eden sedef kadranın çerçevesindeki iki sıra pırlanta, 34 mm lik çapı olan kasaya, mücevher-saat olarak adlandırılan şık bir görünüm sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT