Bonnyfood, Çiçek Tercihinizi Değiştirecek

Alışveriş Alışveriş Bonnyfood, Çiçek Tercihinizi Değiştirecek

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 20 Nisan 2009 Pazartesi

Firma: Bonnyfood

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 20, 2009
BONNYFOOD, ÇİCEK TERCİHİNİZİ DEĞİŞTİRECEK
Bonnyfood, özel günlerin vazgeçilmez hediyesi olan çiçekleri yeniden, sağlıkla ve lezzetletle, yeniden yorumladı… Çikolata, meyve, kek, sandviç, sebze, kurabiye ve kestane gibi seçeneklerle yapılan özel tasarıma sahip lezzet çiçekleri, tatları ve kokuları fark yaratıyor, görenleri şaşırtıyor.

Yıldönümü, doğum günü, yeni bebek, anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde, kişiye özel, çarpıcı, eğlenceli ve unutulmaz hediye bulma telaşı son buldu. Bonnyfood’un lezzetli sebze, meyve, kurabiye, çikolata, sandviç vb. çiçekleri seçeneklerinden birini tercih ederek, sevdiklerinizi şaşırtabilir, unutulmaz bir hediye yaratabilirsiniz! Özel üretim çileğin üzerindeki enfes çikolata ya da ona aşkınızı anlatan, özel tasarım kurabiyelerden bir demet… Bonnyfood’un lezzet doktorlarına anlatın, onlar siz ve sevdikleriniz için sınırsız, kişiye özel alternatif yaratsın!

ÖZEL GÜNLERE ÖZEL ÜRÜNLER
Bonnyfood, özel günler ve davetler için yarattığı özgün tasarımlar, sunumlar ve farklı hizmetlerle de fark yaratıyor. Düğün, doğumgünü ya da özel kutlamalar için, pastalar, hayal edilen konsepte özel olarak tasarlanıyor. Üzerinde damat ve gelin isimleri ya da soyadları bulunan çikolata kaplı Bonnyfood kurabiyelerini, şık ambalajları ile düğün davetlileri için farklı bir anı oluyor. Kır düğünü isteyip, bunu yapamayanlar, taptaze ürünlerle mekanı doğaya çeviriyor…

Ürünler hakkında detaylı bilgi için: www.bonnyfood.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT