Bosch Mart Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Bosch Mart Kampanyası

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 31 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ Mar 31, 2012

Avrupa’nın enerji verimliliği liderinden banyolarınızı Bosch ile tanıştıracak bahar fırsatı!

7 – 8 kg’lik Bosch çamaşır makinesi alana, kurutma makinesi yüzde 40 indirimli

Bosch Ev Aletleri, herkes, çamaşır bakımında Bosch farkını bizzat yaşayabilsin diye Mart ayına özel bir kampanya başlattı. 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında 7 ve 8 kg’lik herhangi bir Bosch çamaşır makinesi alana, üstün teknolojilerle donatılmış, seçili dört farklı model Bosch kurutma makinesinde yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor. Üstelik konforundan memnun kalmayanlar ürünü bir ay içinde iade edebiliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel kampanyası ile bahar rüzgarları estiriyor. Avrupa’nın enerji verimliliği lideri, banyoları Bosch ile tanıştıracak bu kampanya kapsamında ,7 kg ve 8 kg’lik herhangi bir Bosch çamaşır makinesi alana, seçili dört farklı model kurutma makinesine yüzde 40 indirimle sahip olma fırsatı sunuyor. Bosch, her giysinin, her kumaşın sahip olduğu farklı doku ve özelliklere uygun olarak geliştirilmiş bakım programları ile donattığı çamaşır ve kurutma makineleri ile tüketicisine en iyi sonuçları sunmayı hedefliyor. Üstelik ürünün konforundan memnun kalmayanlar, ürünlerini bir ay içinde iade edebiliyor. Worldcard sahipleri de peşin fiyatına 10 taksit ve üç ay taksit erteleme ayrıcalıkları ile Bosch Mart kampanyasından yararlanabiliyor.

StiWa Ödüllü dünyanın en tasarruflu Bosch kurutma makinesi de kampanyaya dahil
Kampanya kapsamındaki WTW86562 hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi Bosch EcoLogixx 7, kilogram başına sadece 0,23 kW saat enerji harcaması ile A enerji sınıfından bile yüzde 50 daha fazla tasarruf sağlıyor ve dünyanın enerji verimliliği en yüksek kurutma makinesi olma özelliği taşıyor. Bu özelliği ile Almanya'nın en önemli araştırma kurumu enstitüsü Stiftung Warentest (StiWa) tarafından birincilik ödülüne layık görülen Bosch EcoLogixx 7’ye, bu kampanya kapsamında sadece 1.599,00 TL ye sahip olunabiliyor. 8 kg kapasitesi ile ön plana çıkan ve kalabalık aileleri bir numaralı tercihi olan WTS8651S Logixx 8 Sensitive hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi 1.218,00 TL, WTE86303 Avantixx 7 hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi 1.026,00 TL ve 7 kg kapasiteli WTE84101 ise 809 TL fırsatı ile kampanyaya dahil olan modeller arasında yer alıyor.

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT