Bosch PurplePassion Saç Şekillendirme Seti Haziran Boyunca Yüzde 33 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Bosch PurplePassion Saç Şekillendirme Seti Haziran Boyunca Yüzde 33 İndirimli

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Haz 30, 2011

Hem saç güzelliğini hem de bakımını garantileyen Bosch PurplePassion saç şekillendirme seti, yaz boyunca özellikle deniz, havuz ve güneşin yıpratıcı etkilerine bolca maruz kalan saçınızı koruyarak, nazikçe şekillendiriyor.

Özel desenli mor renkli tasarımıyla çok da şık bir set olan Bosch PurplePassion, Haziran ayı boyunca yüzde 33 indirim fırsatı ile 237 TL yerine 159 TL’ye satışa sunuluyor. Üstelik Bonus’a özel +8 taksit veya 5 ay erteleme fırsatı da var.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yaz tatillerinin vazgeçilmezi olan Bosch PurplePassion saç şekillendirme setine özel bir Haziran kampanyası hazırladı. Mor rengin feminenliğini ve tutkusunu yansıtan özel tasarımıyla göz kamaştıran Bosch PurplePassion, Haziran ayı boyunca yüzde 33 indirim fırsatı ile 237 TL yerine 159 TL’ye satışa sunuluyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, ayrıca, Bonus’a özel +8 taksit veya 5 ay erteleme fırsatından da yararlanıyor. Saça bakım yaparak ve saçı koruyarak, nazikçe şekillendirmesiyle ön plana çıkan büyüleyici mor set, gül kurusu renkli saç kurutma makinesi, mor özel dekorlu saç düzleştirici ve saç şekillendirici ürünlerden oluşuyor. Setin aynı zamanda, GlamouRed büyülü kırmızı renk alternatifi de mevcut.

PurplePassion Saç Şekillendirici ile Saçlarınız Bir Harika

Altın renkli seramik kaplamalı ve doğal saç içerikli yuvarlak fırçası ile PHA2204 PurplePassion saç şekillendirici, saça zarar vermeden hassas şekillendirme yapıyor. 2 farklı boyda ucu ile kalın ve ince bukle yapabilme imkanı sunan bu saç şekillendiricinin fırça kılları kapanabiliyor. Böylece saça şekil verdikten sonra şekli bozmadan fırçayı saçtan çıkarmak mümkün olabiliyor. Saç modelini sabitlemek için soğuk hava tuşu da mevcut. Bu tuş ile yaratılan model, uzun süre bozulmadan kullanılabiliyor.

Saçınız İster Kisa Ister Uzun Olsun Purplepassion Saç Düzleştirici İle Hayat Çok Pratik

Kısa ve uzun saçların kolay bir şekilde düzleştirilmesini sağlayan ve saç içinde kolay bir şekilde hareket edebilen PHS2004 PurplePassion saç düzleştirici, sadece 60 sn içinde hızlıca ısınıp, çalışmaya hazır hale geliyor. Havuzdan çıkıp, duşunuzu alıp, akşam partiye yetişmek için çok dar bir vaktiniz varsa, PurplePassion saç düzleştirici imdadınıza yetişiyor ve sizi, hızlıca harika düzlükte saçlara kavuşturuyor. Altın renkli seramik plakaları sayesinde saça zarar vermeden hassas düzleştirme yapıyor. Aşırı ısınma emniyeti ile istenemeyen kazaların önüne geçilmiş oluyor. LED ışıklı açma kapama düğmesi sayesinde ürünü açık bırakma gibi bir tehlike ortadan kalkıyor. Saç düzleştiricinin açık ve kapalı olduğu çok daha kolay anlaşılıyor.

Özel Çantası Sayesinde Ürünün Soğumasını Beklemeye Gerek Kalmıyor

Saç düzleştiricilerini sıcakken başka bir çanta ya da torbaya koymak mümkün değil. Örneğin, plastik poşetler eriyebilir ve bu da, istenmeyen kazalara yol açabilir. Isıya karşı dayanıklı özel taşıma çantası sayesinde saç düzleştiricinizi kullandıktan hemen sonra soğumasını beklemeden özel çantasına yerleştirebilir arzu ettiğiniz yere kaldırabilir veya ürün kilit sistemi sayesinde açılma derdi olmadan çantanızda taşıyabilirsiniz.

PurplePassion Saç Kurutma Makinesi Saça Zarar Vermeden Nazikçe Kurutuyor

Gül kurusu özel dekorlu PurplePassion PHD5714 saç kurutma makinesinin en önemli özelliği, 2000 Watt gücünde, oldukça güçlü olmasına rağmen saça zarar vermemesi. Özellikle ince telli saçlar için bakım ayarı bulunan PurplePassion saç kurutma makinesi, hareketli plakaya sahip difüzörü ile saç derisine masaj yaparak nazikçe kurutma sağlıyor. Aşırı ısınma emniyeti sayesinde istenmeyen kazalar yaşanmasını önlüyor. Soğuk hava tuşu ile saç şekillendiricler ile yaptığınız modeli sabitleyebilmenize olanak tanıyor.

Kablo Saklama Derdine Son

PurplePassion saç kurutma makinesi, klipsli kablo toplama özelliği ile ortalıkta birbirine dolanan kablolar kalmıyor. Kablolalar ile boğuşma derdi ortadan kalkıyor. Kolayca kalblosunu toplayıp klipsi ile tutturabiliyor ve asma halkası ile kolayca asabiliyorsunuz. Böylece özellikle banyoda yerden de tasarruf etmenizi sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT