Bosch StyLine Kahvaltı Seti, Anneler Günü`nün En Mükemmel Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Bosch StyLine Kahvaltı Seti, Anneler Günü`nün En Mükemmel Hediyesi

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 8, 2011

Ekmek kızartma makinesi, kahve makinesi ve su ısıtıcıdan oluşan Bosch StyLine kahvaltı seti, Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyenler için çok şık bir armağan. Adı kahvaltı seti ama bu mükemmel üçlü, günün her saatinde annelerin hayatını kolaylaştıran bir set. Bosch StyLine üçlü set sayesinde anneler, her istediğinde sıcak suyu elinin altında, keyif kahvesi ve nar gibi kızarmış ekmekleri de sofrasında hazır olacak.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, Anneler Günü’nde annesine çok şık ve hayatı kolaylaştıran bir hediye vermek isteyenler için mükemmel bir set hazırladı. Şık tasarımıyla göz kamaştıran Bosch StyLine Kahvaltı Seti, TAT8613 ekmek kızartma makinesi, TKA 8013 kahve makinesi ve TWK8613 su ısıtıcıdan oluşuyor. Kahvaltılar başta olmak üzere günün her saati, ev konforunda muhteşem lezzetler ile annelerin keyfine eşlik ediyor.

Mutfak Tezgahınızın En Şık Üçlüsü
Bosch StyLine’daki üç ürün de tezgah üstünde son derece şık bir görünüm sergiliyor, mutfak dekorasyonun bir parçası oluyor. Çelik ve parlak siyah renk kombinasyonu ve şık tasarımları ile özellikle çelik, siyah ve beyaz ankastre ürünler ve modern mutfaklar ile güzel bir uyum yakalıyor. Ayrıca, üzerindeki ışıklı LED göstergeler de ürünlere ayrı bir şık hava katıyor. Kablo saklama bölmeleri sayesinde ortalıkta kablo karmaşası oluşmadığından, mutfak tezgahlarında ne gözü yoruyor ne de kullanıcıya rahatsızlık veriyor.

Özel Isı Dağılımı Sayesinde Nar Gibi Kızarmış Ekmekler
Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin nadide bir parçası olan TAT8613 ekmek kızartma makinesi, Mirror Heating adı verilen gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi sayesinde eşit oranda ve çok lezzetli kızarmış ekmek dilimleri elde edilmesini sağlıyor.

AutoHeat Control sayesinde de birden fazla kızartma işleminde otomatik ayarlanan ısı derecesi sunarak, her dilim ekmeğin istenilen oranda kızartıyor. Makineden çıkan tüm ekmekler, her defasında, onları afiyetle tüketeceklerin tam da istediği kıvamda kızarıyor. Dileyene az pişmiş dileyen iyi kızarmış... Konforlu kullanım ve kolay temizlik için kırıntı çekmecesi bulunan TAT8613, aynı zamanda buz çözme özelliğine de sahip.

Aroma Koruma Sistemi ile Ev Konforunda Kahve Keyfi
Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin bir diğer nadide parçası olan TKA8013 kahve makinesi, yeterli su miktarı ve kahve arasındaki dengeyi ve damıtma süresini ayarlayan otomatik aroma sistemi olan Aroma Volume Sistemi’ne sahip. Bu sistem sayesinde ilk fincan ile onuncu fincandaki kahvenin tadı ve aroması aynı oluyor, tüm misafirlerin damaklarında aynı kaliteli lezzeti bırakıyor. TKA8013, ayrıca, mükemmel kahve aroması için kahve damıtımı ve kahve sıcak tutma fonksiyonları için iki farklı ısı kullanımı sağlayan DualHeating Teknolojisine de sahip.

Bu teknoloji sayesinde, üst kısımda kahve ile buluşan suyun sıcaklığı daha yüksek, alt tarafta artık içime hazır halde bulunan kısımdaki su sıcaklığı daha düşük oluyor. Bu da kahve aromasının tam kıvamında olmasını sağlıyor.

Farklı Su Dereceleri Seçme İmkanı ile Mükemmel Çay Keyfi
Bosch StyLine Kahvaltı Seti’nin üçüncü ürünü de günün her saati annelerin ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olan TWK8613 su ısıtıcı. TemperatureControl özelliği ile suyu, farklı derecelerde ısıtma imkanı sunuyor. Bu özelliği ile de bilindik su ısıtıcılardan ayrılıyor. Çünkü normalde su ısıtıcılar, sadece su kaynatma amaçlı çalışırken, TWK8613, suyu, kullanılacak yere göre farklı sıcaklık derecelerinde ısıtabiliyor. Böylece önce suyu kanatıp sonra soğumasını beklemeye de gerek kalmıyor.

Bosch, suyu, beyaz çay için 70°C, yeşil çay için 80°C, kahve için 90°C ve Türk çayı için 100°C’de ısıtmayı öneriyor. TWK8613, ayrıca, 30 dakika boyunca seçilen ısıda suyu sıcak tutma özelliğiyle de çok ayrıcalıklı. Özellikle kalabalık misafir toplantılarında yarım saat boyunca hazırda sıcak su bulunması içecek ikramlarında hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de işleri bir hayli pratikleştiriyor. Tam da annelere göre!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT