Bosch Ütülerde Mart Ayına Özel Jilet Gibi İndirimler

Alışveriş Alışveriş Bosch Ütülerde Mart Ayına Özel Jilet Gibi İndirimler

Tarihler: 09 Mart 2011 Çarşamba ~ 31 Mart 2011 Perşembe

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2011 ~ Mar 31, 2011

Bosch ütüler, baharı müjdeleyen Mart ayına özel indirim fırsatları ile çamaşırları jilet gibi yaparken, yüzleri de güldürüyor. Ütü işini bir külfet olmaktan çıkaran üstün performanslı Bosch ütülere, Maximum Kart’a özel +8 taksit veya “Ağustos’ta ödemeye başla” fırsatı ile sahip olabilirsiniz.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yalnızca günlük yaşamımızı değil geleceğimizi de iyileştirmeye yönelik teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel ütü indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 2300 Watt gücündeki arkadan su doldurmalı Bosch TDA3620 Beyaz/Yaban Mersin Mavisi sensixx B2 secure buharlı ütü 115 TL yerine 86 TL’ye, Bosch TDA3630 Beyaz/Böğürtlen renkli sensixx B2 secure buharlı ütü 133 TL yerine 99,60 TL’ye satışa sunuluyor.

Tuttuğunuzda Çalışan, Bıraktığınızda Kapanan Bosch Ütü de Kampanyada
Bosch’un daha fazla güvenlik için geliştirdiği ActiveControl sistem teknolojisi sayesinde siz ütünün üzerindeki sensörden elinizi çektiğiniz anda ütü kendi kendini kapatıyor. Sistem, ilk iki dakika içinde ütünün ısınması ve elinizi, ütünün üzerindeki sensörden çektiğiniz 10 saniye içinde kendini kapatarak, tekrar ütüye dokunduğunuzda çok kısa bir sürede eski ısı seviyesine geri dönmesi ve çalışması esasına dayanıyor.

Ütüye dokunmadığınız zaman, uyarı düğmesi yanıp sönüyor. Bosch Mart fırsatı sayesinde ActiveControl sistem teknolojisi sayesinde ütü yapmayı yüzde 100 güvenli ve kolay hale getiren Bosch Sensor Secure TDA7680 buharlı ütü modeline ise 317,20 TL yerine 249,60 TL’ye sahip olunabiliyor.

Her üç model de Palladium-Glissée tabanında bulunan üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları sayesinde ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlıyor. Bu sayede ütü yapmayı oldukça kolay ve hatta keyifli hale getiriyor.

Bosch ütülerdeki Mart 2011 kampanyası kapsamında Maximum Kart’a özel +8 taksit veya “Ağustos’ta ödemeye başla” fırsatı da Bosch tüketicilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT