Bosch’tan Yeni Evlenenlere Dört Büyükler Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Bosch’tan Yeni Evlenenlere Dört Büyükler Kampanyası

Tarihler: 09 Mart 2012 Cuma ~ 31 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2012 ~ Mar 31, 2012

Bu kampanyada keramet var! Bosch’tan Yeni Evlenenlere Dört Büyükler Kampanyası

Bosch Ev Aletleri, yeni evlenecek ve evini yenileyeceklerin en temel ihtiyacı olan dört büyük beyaz eşya için özel bir kampanya sunuyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında çiftler, LowFrost soğutucu, Classixx 5 çamaşır makinesi, E Serisi bulaşık makinesi ve turbo fırından dilediğini çok cazip bir fiyata satın alabileceği gibi, dört özel ürünü toplam 2.700 TL gibi oldukça uygun bir fiyatla da evine götürebiliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Mart ayına özel dört büyükler kampanyası ile yeni evlenecek ve evini yenileyeceklerin yüzünü güldürüyor. Dileyenin tek tek, dileyenin bir evlilik seti olarak yararlanabileceği kampanya cazip fiyat avantajı ile dikkat çekiyor.

Tek başına da çok cazip
Kampanya kapsamında A++ enerji sınıfı KDV43VW30N model Lowfrost soğutucu 990,00 TL, beş kilogram yıkama kapasiteli WAA12161TR Classixx 5 çamaşır makinesi 590,00 TL, ECO 50 programı ile hem enerji hem zaman tasarrufu sağlayan SMS20E02TR E Serisi bulaşık makinesi 620,00 TL ve HGV523120T turbo fırın 570,00 TL’ye satışa sunuluyor.

Bu kampanyada keramet var
Kampanya kapsamındaki tüm ürünler son derece şık, beyaz dış yüzeyleri ile birbiriyle çok uyumlu olduğundan bir set olarak da düşünülebiliyor. Üstelik bu beyaz şıklığın toplam fiyatı 2.700,00 TL gibi oldukça cazip bir fiyata denk geliyor. Ayrıca, Worldcard sahipleri de peşin fiyatına 10 taksit ve üç ay taksit erteleme ayrıcalıkları ile Bosch’un Mart kampanyasından yararlanabiliyor.

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT