Botanika ile Orkideler Aşkınız Kadar Ölümsüz

Alışveriş Alışveriş Botanika ile Orkideler Aşkınız Kadar Ölümsüz

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Bu Sevgililer Günü’nde zarafet ve asaletin simgesi orkide, sevgilinize olan aşkınızın en özel kanıtı olacak. Orkidenin yıllarca canlılığını koruması için, Botanika’nın “Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’’ni de eklemeyi unutmayın!

Bu özel günde hediye verirken sevgilinizin sevildiğini hissettirmenin en önemli noktası içinizden gelmesidir. Bu durumda size önerimiz en değerli Sevgililer Günü hediyesini bulmak, en pahalı ya da en farklı Sevgililer Günü hediyesini almak değil.

Bazen en kolay bulunan, uygun bütçeli bir hediye çok anlamlı bir Sevgililer Günü hediyesi olabilir. Tabii bu en kolay hediye kapsamına bir klişe olan çiçek ve kart notu girer ama siz her sene buna ek olarak bir de hediye almayı tercih ediyor olabilirsiniz. Ama yüzyılların geleneği bu klişe çiçek niye klişeleşmiş hiç düşündünüz mü?

Çok basit, çünkü her kadın çiçeksever ve derin anlamları vardır. Bir sevgili için geleneksel olduğu kadar en romantik hediyedir çiçekler. Orkide ise, en sıra dışı ve en ateşlisi.

Bu yıl Sevgililer Günü’nde hem aşkınızın ateşini temsil eden, hem de uzun yıllar aşkınıza tanıklık edecek olan baş döndürücü güzelliğe sahip orkideyle, onu şaşırtın. Yanında ise Türkiye’nin hobi bahçeciliği sektöründe öncü firma Botanika tarafından üretilen ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ vererek, ona yeni tohumlanacak rengârenk çiçekler vaat edin.

Orkideler de İlgi İster!
Orkidelerin yapı olarak kadınlara benzediğine dikkat çeken Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, “Çiçekler arasında narin ve zarif yapısıyla öne çıkan orkidenin uzun ömürlü ve sağlıklı olması, ne kadar dikkatli ve özenli bakıldığına bağlıdır.

Kendi doğal ortamlarından uzakta yetiştirilen orkidenin toprağındaki besin maddelerinin zamanla azalması nedeniyle, yapılacak ek besin takviyesi büyük değer taşır. Bunun için sevdiğinize hediye edeceğiniz orkidenin yanında, ona özel üretilen Botanika’nın ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ni de eklemeyi unutmayın. ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ ile orkide bir taraftan sağlık ve güce, diğer taraftan da parlak renkli ve canlı çiçeklere kavuşur” dedi.

Şamcı hassas ve narin bir bitki olan orkideyi evin bol ışıklı, aydınlık bir mekânına yerleştirmek gerektiğine dikkat çekerek, “Orkidenin direkt güneş ışığı almamasına dikkat edilmeli.

Orkide aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları sevmez. Ancak onu rüzgâr, klima, radyatör gibi etmenlerden de uzak tutmak gerekir. Orkideye musluk suyu verilmemeli, oda sıcaklığındaki yağmur veya memba suyu kullanılmalıdır. Toprak kurumadan sulamanın yapılması, bunun için de sabah saatlerinin tercih edilmesi gerekir.

Geriye, 15 günde bir sularken verilecek ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ ile gelecek sağlıklı, canlı ve güzel renkli çiçeklerin keyfine varmak kalır. Orkideler, yapı olarak kadınlara çok benzerler. Kadınlar gibi hassas ve narindirler. Bu nedenle orkide çiçeğine dikkatli bakmak gerekir” dedi.

Bahçelere ve çiçeklere hayat katan Botanika’nın iç ve dış mekân bitkileri için bitki besini olan “Çiçek Coşturan” ailesi, Bahçe Coşturan ürünleri ve Botanika hakkında daha fazla bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT