Botanika’dan zengin besin takviyesi: Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi

Alışveriş Alışveriş Botanika’dan zengin besin takviyesi: Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Botanika’dan zengin besin takviyesi:“Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi”
KIŞIN BİTKİLERİNİZİ YAPRAKLARINDAN DA BESLEYİN
Bitkilerinizin sadece kökten değil, yapraklarından da beslenmeye ihtiyacı var. Botanika tarafından üretilen “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi” ile bitkilerinizi yapraklarından besleyerek, uzun yıllar sağlıkla büyütebilirsiniz. “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi”, fazla sulamadan kaynaklı kök kanserine karşı da en güçlü çözüm.

Bitkilerinize kış bakımı yapıyor musunuz? Belki topraklarını değiştirip gübrelediniz, düzenli olarak suluyorsunuz, hatta her hafta onlara şarkılar söyleyerek yapraklarını bile siliyorsunuz. Ama bitki bakımı sadece bunlardan ibaret değil. Yaptığınız yetersiz veya fazla sulama ile yanlış gübreleme, siz farkında olmadan bitkinize zarar verebilir. Bu da onun köklerinin besin alamayacak hale gelmesine ve zamanla hastalanmasına, hatta kök kanserine sebep olabilir. Botanika tarafından üretilen “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi” ile bitkiniz aç susuz kalmaz, uzun yıllar sizinle birlikte yaşar.

Bitkilerin yaşam merkezi olan yapraklar hem onların nefes almasını sağlar, hem de yaşamaları için gerekli besinleri üretir. Toprağa uygulanan gübreleme ve kök bakımı bitki açısından ne kadar besleyiciyse, yapraklara yapılan gübreleme de bir o kadar hayati öneme sahiptir. Özellikle yanlış sulama teknikleri, gübreleme ya da toprak cinsi gibi etmenler bitkilerin sadece topraktan gübrelenmesini yetersiz kılabilir. Ama artık bunu engellemek sizlerin elinde. Botanika’nın Çiçek Coşturan bitki besinleri ailesinin üyesi “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi”ni kullanarak, bitkilerinizin ihtiyaç duyduğu besin maddelerini yapraklardan da verebilirsiniz. Özellikle iç ve dış mekân süs bitkilerinin yapraklarında kullanılan “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi”, bitkilerin sağlıklı büyümesini sağlayacaktır. “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi”, suya hassas tüylü yapraklı bitkiler dışında tüm mekân bitkilerinde güvenle kullanılabilir. Besin noksanlıklarının neden olduğu problemlerin oluşmasına engel olan ve giderilmesini sağlayan bu ürün Botanika farkıyla hizmetinizde. Türkiye’de bahçe ürünleri sektörüne yön veren firmalardan Botanika’nın “Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi” ile çiçeklerinizin yeni ve sağlıklı filizler vermesine keyifle tanık olun.

Botanika tarafından üretilen Çiçek Coşturan Yaprak Gübresi Maxi, Carrefour, Metro, Kipa gibi marketler ile Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinde satışa sunulmaktadır. Botanika hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT