Boyalı Saçlarımın Uzmanı Eugene Perma Saç Boyaları

Alışveriş Alışveriş Boyalı Saçlarımın Uzmanı Eugene Perma Saç Boyaları

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Eugene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Fransa’da her 5 kadından birinin kullandığı 40 yıllık güven markası EUGENE COLOR saç boyaları, şimdi Türkiye’de. Saç bakımında asırlık tecrübesi olan EUGENE PERMA tarafından kozmetik merkezi Fransa’da el değmeden üretilen saç boyaları, 15 farklı renk seçeneğine sahip.

İçerdiği Scinctilis sayesinde yoğun ve kalıcı bir renk garantisi veren Eugene Color tüm renklerde %100 beyaz kapama özelliğine sahip. Besleyici ve koruyucu özellikleri ile bilinen zeytin özleri ile saça derinlemesine bakım yapan EUGENE COLOR saç boyaları ile kolayca taranan, yumuşacık ve parlaklığıyla göz alan saçlar sizin…

Göz Alıcı Güzellikte Saçlar Eugene Perma Saç Boyaları

Ürünün jel kıvamında saça eşit yayılan boyası ile birlikte sunulan geniş eldivenleri ve gözlük sapı korumaları kullanım kolaylığı sağlıyor ve boya uygulamasını keyifli hale getiriyor.

Ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti sayesinde Fransa’da en çok satanlar arasına giren EUGENE COLOR saç boyaları 10 doğal, 5 moda yansımalı toplam 15 renk seçeneği ile Carrefour hipermarketlerde ve seçkin parfümerilerde satışta.

Saç bakımında saygın bir yeri olan EUGENE PERMA 50 ülkede pazarlanmakta ve kendi AR-GE’sini içinde bulundurmakta olup Avrupa kozmetik birliğine danışmanlık yapmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT