Breville ile Mutfağınız Değişsin!

Alışveriş Alışveriş Breville ile Mutfağınız Değişsin!

Tarihler: 13 Ekim 2009 Salı ~ 13 Kasım 2009 Cuma

Firma: Breville

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2009 ~ Kas 13, 2009
BREVİLLE İLE MUTFAĞINIZ DEĞİŞSİN!
Enkay Group bünyesinde bulunan “Breville” kaliteden ödün vermeyen tüketicilerine çok özel bir kampanya ile küçük ev aletlerini yenileme imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında bir Breville alan tüketiciler, ikinci ürüne % 50 indirimli 3. ürüne ise hediye olarak sahip olma şansı yakalıyor. Cazip kampanyadan yararlanmak için siz de 20 noktada bulunan Enplus Mağazaları’ndan size en yakın olanı ziyaret edin.

Breville Küçük Ev Aletleri, tüketicilerine kaliteli ürünleri eşsiz fiyatlarla sahip olabilecekleri çok cazip bir kampanya sunuyor. Kasım ayının sonuna kadar devam edecek kampanyada bir ürün alan tüketiciler, ikinci ürüne %50 indirimli, üçüncü ürüne ise hediye olarak sahip olma şansı yakalıyor.

Özel tasarımlı çelik dizaynı, güçlü motor üniteleri ve birbirinden şık koleksiyonları ile Breville Küçük Ev Aletleri, sağlığınızı da destekliyor. Meyve sularınızı posalı veya posasız olarak sıkabilme özelliğine sahip meyve sıkacakları, Glisemik Index oranlarını düşürme özellikli ızgaralarını kaliteden ödül vermeyen tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Ayrıca kolay temizlenebilme özelliği, döküm çelik yapısı, patentli eğim sistemi ile mükemmel bir birleşime sahip Breville Küçük Ev Aletleri sağlığınıza lezzetle destek veriyor ve bunu eşsiz kampanyasıyla kaçırılmaz hale getiriyor.

Sizde 20 noktada bulunan Enplus mağazalarından birini ziyaret ederek, eşsiz kampanya ile katı meyve sıkacağından, ekmek yapma makinesine kadar bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak küçük ev aletlerinizi Breville ile yenileyin…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT