Brill Benzinli Çim Biçme Makinesi İle Babanız Yeşil Çimlerin Tadını Çıkaracak

Alışveriş Alışveriş Brill Benzinli Çim Biçme Makinesi İle Babanız Yeşil Çimlerin Tadını Çıkaracak

Tarihler: 09 Haziran 2009 Salı ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Brill

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2009 ~ Haz 21, 2009
Brill Benzinli Çim Biçme Makinesi İle Babanız Yeşil Çimlerin Tadını Çıkaracak
Babanızı sonsuz bereketin rengi yeşille buluşturma zamanı geldi. Botanika’nın Brill Benzinli Çim Biçme makinesiyle solgun geçen mevsim günlerine inat, hem babalar hem de çimler daha özgür olacak. Yemyeşil çimler üzerinde dinlenen babanızı bundan böyle herkes kıskanacak.

Kim babasının, yemyeşil çimlerde güle oynaya eğlenmesini ister? Bizi herkesten çok düşünen, hayatta karşılaştığımız her türlü zorlukta bize kol kanat gererek koruyan babalarımızı sarı ve mavinin buluştuğu sonsuz bereketin rengi yeşille buluşturma vakti geldi artık… Derinlik ve zenginliği çağrıştıran yemyeşil çimlerde vakit geçiren babanızı bundan böyle herkes kıskanacak. Ülkemizde hobi bahçeciliği alanında lider isim Botanika, Brill Benzinli Çim Biçme makinesiyle bahçeyle uğraşmaktan keyif alan babalara verilebilecek en güzel hediyeyi armağan ediyor.

Bahçe ile ilgilenmek çok zevkli olduğu kadar yorucu bir iştir. Uzayan çimleri ve istenmeyen otları kesmek hem zaman alır, hem de fiziksel anlamda efor gerektirir. Ancak Botanika, BRILL Benzinli Çim Biçme makinesiyle, babanızı bahçe işlerinin zorluklarından kurtarırken, yeşilin zevkine daha çok varmasını sağlıyor. Bahçenize en hızlı ve en etkili bakımı yapabilmeniz için özel olarak tasarlanan BRİLL Benzinli Çim Biçme makinesi, 46 cm bıçak genişliğine, 30-80mm kesme yükseliğine sahip. Çelik gövdesi ile en zorlu otları zorlanmadan kesebilen BRİLL Benzinli Çim Biçme makinesi, 65 litrelik geniş toplama sepeti kapasitesi ile de dikkat çekiyor. İdeal kullanım alanı 2000 metrekareden küçük alanlar olan BRİLL Benzinli Çim Biçme makinesi, aynı zamanda katlanabilen itme koluyla rahat bir kullanıma da sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT