Bu Albüm’de Kimler Yok ki!

Alışveriş Alışveriş Bu Albüm’de Kimler Yok ki!

Tarihler: 08 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2006 Pazartesi

Firma: Zeliha Sunal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2006 ~ May 15, 2006
Bu Albüm’de Kimler Yok ki!
15 Mayıs’ta Müzik Marketlerde

Zeliha Sunal’ın uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğü albümü, Türkiye’nin birçok önemli söz yazarının imzasını taşıyor. Albüm birbirinden hareketli şarkılarıyla Mayıs ayında müzik severlerle buluşacak.

Ajda Pekkan şarkılarının söz yazarı ve Türk hafif müziğinin tartışılmaz ismi Fikret Şenez’in Türkiye’de dillerden düşmeyen şarkısı rock esintileri ve Zeliha’nın farklı yorumu ile çok konuşulacak.

Bugüne kadar birçok ünlü sanatçının beste istediği fakat bir türlü alamadığı Anadolu Rock müziğinin temsilcisi Murat Göğebakan’ın Zeliha Sunal için yazdığı herkesin yüreğine dokunacak eseri.

Geçtiğimiz yıllarda Türkan Şoray’ın albüm çalışması yapmak istediği sırada sadece Türkan Şoray için yazdığı şarkıların sahibi ve Sezen Aksu, Niran Ünsal, Burcu Güneş, Funda Arar gibi birçok sanatçının eserlerini yorumladığı Gunay Çoban, 1970 li yıllarda başlayan şarkı sözü yazarlığı ile Türkiye’nin unutulmaz sanatçılarının albümlerinde imzası olan, ününün ülke dışına taşınmasına neden olan eserleri ile uzun zamandır hiç bir sanatçıya şarkı sözü vermeyen hafızalardan silinmeyecek bir şarkısı ile Mehmet Teoman, Söz ve besteleriyle müzik dünyasına damgasını vuran, Erkin Koray’ın bir dönemler rock müzikte dillerden düşmeyen şarkısı ile Özer Şenay Ülke dışındaki yarışmalarda Türkiye’yi eserleri ile birçok yarışmada temsil eden ve derecelere giren Mine Mucur, Yine ülke dışında birçok yarışmada eserleri ile ülkemizi temsil eden ve yabancı sanatçıların albümlerinde şarkıları yer alan Figen Çakmak, Türkiye’de birçok sanatçının albümünde eseri bulunan bestesi Aydın Sarman’a ait olan cıvıl cıvıl bir şarkı ile Aşkın Tuna, Hümeyra, Ayten Alpman ve Deniz Seki gibi sanatçılarla çalışan, Türkiye’deki pop müzik tarihinin en büyük arşivine sahip olan Hakan Eren, albümün koordinatörü ve süpervizörü olarak albüme en çok emek harcayan isimlerden birisi. Ve genç kuşak söz yazarlarından Demet Sağıroğlu, İzel gibi değerli sanatçıların şarkılarının söz yazarı Aslı Zen, Albüm, müzik camiasının uzun soluklu firmalarından Öncü Müzik’ten çıkıyor. Zeliha Sunal’ın aylardır gece gündüz üzerinde çalıştığı ve çok emek harcadığı albüm raflarda kalmayacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT