Bu Gömlekler Günün Her Anında Her Yerde

Alışveriş Alışveriş Bu Gömlekler Günün Her Anında Her Yerde

Tarihler: 05 Ağustos 2010 Perşembe ~ 05 Eylül 2010 Pazar

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2010 ~ Eyl 5, 2010

BU GÖMLEKLER GÜNÜN HER ANINDA HER YERDE

Jimmy Key, her ortamda şıklık vaat eden geniş gömlek koleksiyonu ile kadınların imdadına yetişiyor. Pantolon, etek, tayt ve şortla rahatlıkla kombinlenebilen ve tasarımlarıyla göz dolduran gömlekler kadınların hayatını kolaylaştırıyor.

Günün her anında şıklığından taviz vermek istemeyen kadınların buluşma noktası olan Jimmy Key, renk ve desenlerin adeta birbiriyle dans ettiği gömlek alternatifleri ile eğlenceli ve cıvıl cıvıl bir dünyanın kapılarını açıyor. Koleksiyonda her dönemin vazgeçilmez renkleri olan siyah, beyaz ve mavi dışında sezonun gözde renkleri de öne çıkıyor.

Özel tasarımlarıyla dikkat çeken gömlekler, yaka kısımları, fırfırlı kolları ve beden detayları ile sizi sıra dışı, masalsı bir dünyayı keşfetmeye davet ediyor. Pastel tonların kumaşlar üzerindeki hakimiyetinin göze çarptığı koleksiyonda dantel, cep ve kapüşon detaylar da gömleklere farklı bir soluk getiriyor.

Jimmy Key’in geniş gömlek koleksiyonu, modern hayatın hızına ayak uydurmaya çalışan kadınlara gün boyu rahatlık ve şıklığı bir arada sunarken, kendisini özel hissettiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT