Bu kampanya kaçmaz! Bioder Tüy Azaltan Sirli Ilık Ağda Alana İkincisi Yüzde 50 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Bu kampanya kaçmaz! Bioder Tüy Azaltan Sirli Ilık Ağda Alana İkincisi Yüzde 50 İndirimli

Tarihler: 14 Temmuz 2011 Perşembe ~ 14 Ağustos 2011 Pazar

Firma: Bioder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2011 ~ Ağu 14, 2011

Dünyanın klinik testlerle onaylanmış ilk tüy azaltan ağdasını tüketicinin beğenisine sunan Bioder’den kaçırılmayacak Fırsat! Doğal ve katkısız içeriğe sahip BİODER Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda’da ikinci ürün yüzde 50 indirimli

İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmayı hayal eden kadınların, bu hayalini gerçekleştiren BİODER’den kadınları sevindirecek bir haber daha: Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda. Dünyanın klinik testlerle onaylanmış ilk tüy azaltan ağdası olan BİODER Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda’nın, içeriğindeki Complex B bitkisel etken maddesi sayesinde tüy sayısında yüzde 45 oranında azalma, tüy çapında yüzde 35 oranında incelme, tüy çıkma periyodunda ise 2 haftaya varan gecikme sağladığı klinik testlerle kanıtlandı.

Sinerjik etki oluşturan bitki özlerinden formüle edilen BİODER Ağda, kullanım sonrasında kolaylıkla temizleniyor. Şimdi BİODER Ağda alan kadınlar ikincisine yüzde 50 indirimle sahip oluyor.

Kadınların özellikle yaz aylarında sıklıkla kullandığı ağda ürününe tüy azaltma ve inceltme etkisini ekleyen yeni BİODER Ağda, BİODER Serum ile birlikte kullanıldığında çok daha güçlü bir etki sağlıyor.

BİODER Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda 250 ml tek ürün fiyatı: 12,50 TL
BİODER Tüy Azaltıcı Sirli Ilık Ağda ikincisi % 50 indirimli kampanya fiyatı: 18,75 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT