Bu Sene Babanıza Yaz Enerjisi Ve Sağlık Hediye Edin: Coenzyme Q10 + Carnitin

Alışveriş Alışveriş Bu Sene Babanıza Yaz Enerjisi Ve Sağlık Hediye Edin: Coenzyme Q10 + Carnitin

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: Coenzyme Q10 + Carnitin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Haz 21, 2009
Artık sevdiklerinize sağlık hediye etme vakti…
Bu Sene Babanıza Yaz Enerjisi Ve Sağlık Hediye Edin: Coenzyme Q10 + Carnitin

Her sene büyük telaş yaşatan anneler ve babalar günü gibi özel günler için hediye bulmak çok zordur. Babanıza kol düğmesi, saat, kravat, parfüm, tşört gibi her çeşit hediyeyi aldınız. Peki bu sene farklı ne alacaksınız? Size çok farklı bir önerimiz var… Bu sene babanıza hem fiziksel performansını arttıracak hem de kalbini koruyacak hem de kolestrolünü düzenleyecek Coenzyme Q10 + Carnitin hediye edin…

Yıllardır hediye alma telaşı yaşıyorsunuz. Özellikle erkeklere hediye almak daha zor olduğu için hep giysi, kozmetik belki de teknolojik hediyeler aradınız. Peki babanıza sağlık ve enerji hediye edebileceğiniz aklınıza gelmiş miydi? Günümüzün zor hayat şartlarında kendimize vakit ayırmak biraz daha zor. Hele ki bizim için çok çalışan babalar, hem iş hayatı hem ev hayatı derken herkesten çok yoruluyor. Bu sene babalar gününde ona yaz için ihtiyaç duyacağı enerjiyi hediye edebilirsiniz.
Yorgunluk, halsizlik spor yaparken erken yorulma gibi bazı işaretler vücuttaki CoQ10 ve Karnitin’in eksikliğinden olabilir. CoQ10 hücredeki enerji üretimi için çok önemlidir. Vücutta üretildiği gibi dışarıdan da alınabilir. En çok buğday ürünleri, yağlı balık, sakatat ve kırmızı ette bulunur. Ancak sağlıklı yaşamaya dikkat ettiğimiz hayat şartlarında bu besinlerin çok fazla tüketilmemesi tavsiye edilir. Ayrıca yiyeceklerden alınan CoQ10’un karaciğerde işlemden geçmesi gerekmektedir. Ancak yaşla ve yanlış beslenmeyle karaciğer de yeterince çalışamayabilir ve üretim azalabilir. Karnitin ise vücudumuza giren besinlerin enerjiye çevrilmesinde çok önemli bir rol oynar. Yağları yakılması için hücreye taşıyan karnitin vücutta yeteri kadar bulunmuyorsa, ne diyet ne de egzersiz ile kilo vermek mümkün değildir.
L-Carnitin ve CoQ10 bir arada bulunduklarında birbirlerinin etkinliklerini arttırmaktalar. Bu da; sadece yağların, karbonhidratların ve proteinlerin parçalanıp, yakılmasını desteklemekle kalmamakta, "yaşam enerjisi" diye de adlandırılan ATP üretimini de desteklemektedir. Kısaca L-Carnitin yakıtı sağlar ve CoQ10 onu yakmaya yardımcı olur.

Bu yüzden L-Carnitin ve CoQ10 in bir arada kullanıldığı gıda besin takviyesi almak, kalbin korunması, enerjinin arttırılması, performans düzeyinin yükseltilmesi, yorgunluğun giderilmesinde önemli olduğu kadar egzersizle birlikte kilo kontrolünün sağlanmasında da etkili olmaktadır. Soft jel formunda olması sayesinde kana daha hızlı karışıp, etkinliğini daha hızlı göstermektedir. Yemeklerden önce günde 1-3 adet alınması tavsiye edilen Coenzyme Q10 + Carnitin ile babanız bu yazı enerjik ve sağlıklı geçirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT