Bu yaz sağlıklı bronzlaşmak için mutlaka `Citylife`a uğrayın!

Alışveriş Alışveriş Bu yaz sağlıklı bronzlaşmak için mutlaka `Citylife`a uğrayın!

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 26 Temmuz 2008 Cumartesi

Firma: Citylife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 26, 2008
Citylife nitelikli güneş ürünleri serisi ile bronzlaşmanın önemli bir sağlık konusu olduğuna dikkat çekiyor…
Bu yaz sağlıklı bronzlaşmak için mutlaka “Citylife”a uğrayın!
Citylife, birbirinden farklı ve her cilt tipine uygun olarak hazırlanan organik güneş ürünleri ile sağlıklı ve ideal bronzluk çözümleri sunuyor. Citylife ayrıca, çok sayıda farklı markadan yüzlerce güneş ürününü de yaz aylarına özel hazırladığı standında “bronz ten”den vazgeçemeyenler ile buluşturuyor.

Citylife, güneşin etkisini teninde hissetmek isteyenler için cilt bakım ve güneş ürünlerinde farklı alternatifler sunarak, güneşlenmenin keyfini sağlıklı bir şekilde çıkarmanızı sağlıyor. Bronzlaşmayı önemli bir sağlık konusu olarak gören Citylife, güneş, tuz, kum ve klorun etkileriden korunmak ve kalıcı bir bronzluk sağlamak için çok özel ürünleri tek bir noktada buluşturuyor. Cildinizin güvenliği ve UV ışınlarına karşın cildinizin yaşlanma etkilerini azaltmak için “güneşten önce”, “güneşlenirken” ve “güneş sonrasında” sizlere bakım imkânı sunuyor.

Uzmanlar, yalnızca tatil boyunca değil, tüm sene boyunca maruz kalınan güneşin zararlı ışınlarına karşı yaz-kış güneş korumalı ürünleri öneriyor. Citylife bu sağlık uyarıları doğrultusunda tüm sene kullanılabilecek çok sayıda ve çeşitte ürünü “güneş ürünleri reyonu”nda bir araya getiriyor.

Citylife mağazalarında ayrıca, 50’li yaşlar ve hassas cilt tipine sahip olanlar için sıkılaştırıcı ve nemlendirici etkisi bulunan güneş kremi alternatiflerinden birini de tercih edebilirsiniz. Cildinizi koruyan ve ışıltılı bir bronz tene sahip olmanızı sağlayan Citylife mağazalarında organik güneş ürünlerinin yanı sıra seçkin markaların seksen çeşit ürününü bir arada bulabilirsiniz.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nden sonra Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazalarını da hizmete sunan Citylife’da; 150 çeşit diyet ve diyabetik ürün, 400 organik ürün, 1000’e yakın kozmetik ürünü, 150 adet besin desteği ve 350 adet sağlık odaklı kişisel bakım ürünleri yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT