Bu Yaz Villa Doluca Neo Beyaz ile Daha da Keyifli

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Villa Doluca Neo Beyaz ile Daha da Keyifli

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Villa Doluca

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
BU YAZ VİLLA DOLUCA NEO BEYAZ İLE DAHA DA KEYİFLİ
1969 yılında şarapseverlerle buluştuğu ilk günden bugüne nesilden nesile büyüyen, gelişen ve keyifle yudumlanan Villa Doluca serisi şaraplarının en yeni ürünü Villa Doluca Neo Beyaz ile sıcak yaz günlerinde lezzetli ve serinletici bir mola sizleri bekliyor.

Nisan ayının son haftasında şarapseverlerin beğenisine sunulan ve büyük bir ilgiyle karşılanan Villa Doluca Neo Beyaz; ferahlatıcı, aromatik, akıcı ve güçlü lezzetiyle bu yazın en gözde içkisi olmaya aday...

Tokat yöresinin hoş aromaları ile tanınan Narince üzümü ile Kapadokya yöresinin damakta kalıcı, güçlü ve diri şaraplar veren Emir üzümünden yapılan, uygun saklama koşullarında rekolte tarihinden itibaren 2-3 yıl içerisinde tüketilmesi tavsiye edilen Villa Doluca Neo Beyaz; narenciye ve fulya çiçeği aromalarını çağrıştırıyor.

Yaz günlerinin sıcağında serinlemek isteyenlerin ilk tercihi olacak Villa Doluca Neo Beyaz’ı, www.doluca.com internet sitesi adresimizden ya da 212 327 7777 no’lu telefonumuzdan sipariş edebilir, adrese teslimat avantajından yararlanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT