Bu yaz Woo İstanbul ile Çok Renkli Geçecek

Alışveriş Alışveriş Bu yaz Woo İstanbul ile Çok Renkli Geçecek

Tarihler: 27 Haziran 2011 Pazartesi ~ 27 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Woo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2011 ~ Tem 27, 2011

Woo İstanbul, gençleri, yazın coşkusu ve renklerinden yakalayacak. 2011 Yaz Koleksiyonunu, Nautical, Garden Escape ve Ocean Beach olmak üzere üç ana temadan oluşturan Woo İstanbul, özgün tasarımlarıyla, iyi giyinmeyi tercih eden gençlere kalite, şıklık ve rahatlık vaat ediyor.

Genç kadın ve erkeklerin yeni tutkusu Woo İstanbul ile bu yaz çok renkli geçecek. Woo İstanbul beklenen 2011 Yaz Koleksiyonunu gençlerin beğenisine sundu. Yaza dair her şeyi içinde barındıran bir koleksiyon hazırlayan Woo İstanbul, bu yaz gençlerin karşısına; Nautical, Garden Escape ve Ocean Beach olmak üzere 3 ana temanın kullanıldığı bir koleksiyonla çıktı. Woo İstanbul’un 2011 Yaz Koleksiyonunu oluşturan, çiçek desenli elbiseler ve bolerolar, sörf temalı T-shirt’ler, açık ve koyu yıkama efektli şortlar, gençlere bu yazı iliklerine kadar hissettirecek.

Woo İstanbul İyi Giyinmenin Yeni Alternatifi

Uzun yıllar Bershka, Zara ve Motivi gibi global markalara denim üretimi yapan Nart Grup, Türkiye pazarına Woo İstanbul markası ile giriş yaparak yepyeni bir sayfa açtı. 2008’den bu yana gençlere; ‘kaliteli ve iyi giyinmek, ulaşılabilir fiyatlarla da mümkün’ mesajı veren Woo İstanbul, hazırladığı 2011 Yaz Koleksiyonu ile bunu bir kez daha kanıtladı. Yolculuğuna Türkiye’den başlayan Woo İstanbul’un hedefinde ise, ‘iyi giyinmeyi seven dünya gençlerinin tercih ettiği marka’ olmak var. Woo İstanbul Genel Müdürü İbrahim Arıt, “Vizyonumuz İstanbul, Seoul, Los Angeles ya da Dubai’de gençlerin tercihinde ilk sıralara oturacak evrensel marka konsepti yaratmak” dedi.

Gençler Nautical ile Yaz Eğlencelerine Dümen Kıracak

Woo İstanbul’un 2011 Yaz Koleksiyonunu oluşturan temalardan bir de Nautical. Beyaz, navy, kırmızı, turkuaz’dan oluşan ana renklerin kullanıldığı koleksiyona ait ürünlerde, çapa, dümen, yelken, yelken yarışları, vb unsurların yer aldığı grafikler, aplikeler kullanıldı.

Garden Escape ile Bu Yaz Elbiselere Çiçek Kondu

Woo İstanbul’un hazırladığı koleksiyona ilham veren bir diğer tem ise Garden Escape. Beyaz, açık pembe, açık sarı, lila, mint yeşili, nar çiçeği kırmızı, lacivertin ana renk olarak kullanıldığı koleksiyonda, çiçek desenli elbiseler, bolerolar ve şortların yanı sıra, açık ve koyu yıkama efektli şort ve gömlekler göz dolduruyor.

Gençler Woo İstanbul Kalitesiyle Sörf Yapacak

Yaz mevsiminin en gözde mekanlarından plajların esintisini, gençler bu yaz Ocean Beach ile hissedecek. İddialı ürünlerin yer aldığı bu koleksiyonda, ağırlıklı olarak, beyaz, soft pembe, turkuaz, kırmızı, sarı, yeşil, fuşya, saks mavisi, lacivert ve açık mavi renkler tercih edildi. Sörf ve plaj temalarının bolca işlendiği, grafik baskıların yer aldığı T-shirtler yaza damgasını vuracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT