Bu Yaza Favori Kokteyllerinin ve Dünya Starlarının Tercihi Perrier Damgasını Vurdu

Alışveriş Alışveriş Bu Yaza Favori Kokteyllerinin ve Dünya Starlarının Tercihi Perrier Damgasını Vurdu

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Perrier

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Yaz aylarına girerken, ferahlatıcı ve düşük sodyumlu yapısıyla Perrier maden suyu, susuzluğu gidermek için en sağlıklı tercihler arasında yer alıyor.

Fransa’nın sembolleşen markası Perrier, deneyim, modern ve trend yaratan dinamik yapısıyla hayatın nabzını tutuyor.

Yoğun gaz oranıyla Türk damak tadına uygun olan Perrier, yoğun baloncukları sayesinde verdiği ferahlama hissiyle de tazelenmeye yardımcı oluyor.

Düşük sodyum oranı sayesinde benzersiz kokteylerin de vazgeçilmezi olan Perrier yaz aylarında partilerin ve eğlencenin de nabzını tutacak.

Bu yazın favori kokteyleri arasında maden suyu hem sağlıklı hem ferahlatıcı olmasıyla öne çıkıyor, yazlık mekanlarda Perrier’yle yapılan kokteyller bu yazın favorilerinden. Yazın alkollü ve alkolsüz kokteylerinin en çok tercih edilenlerinde kullanılan Perrier, 2011 yazının merkezinde olacak.

İkonik cam şişesi, modern ve cesur kampanyalarıyla Fransa’nın sembolleşen markalarından olan Perrier’den vazgeçemeyen isimler arasında Brad Pitt, Lady Gaga, Megan Fox, Lindsay Lohan, Gossip Girl’ün yıldızı Leighton Meester, super model Alessandra Ambrosso, İstanbul’da konser veren ve kulis odasına Perrier isteyen Marianne Faithfull bulunuyor.

Soğuk tüketilmesi önerilen, en trendy restaurantlarda ve büyük marketlerde bulunan, Perrier maden suyu yazın hem en havalı, hem de en ferahlatıcı içeceği olma iddiasında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT