Bu Yazın Tırnak Modasını Sephora’nın Rengarenk Ojeleri Belirliyor

Alışveriş Alışveriş Bu Yazın Tırnak Modasını Sephora’nın Rengarenk Ojeleri Belirliyor

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Fransa’nın dünyaca ünlü dev kozmetik zinciri Sephora, senenin en popüler trendlerinden olan renkli oje koleksiyonuyla, bu trendi takip edenlerin uğrak noktası. 80 farklı renk alternatifi sunan Sephora oje koleksiyonu, desenli nail patch ojeleri ile de bu yazın tırnak modasına damgasını vuruyor!

Sephora’nın 80 renkten oluşan yenilenen oje koleksiyonun yanı sıra, birbirinden iddialı, desenli ve desensiz rengarenk nail patch yapışkan oje bantları ile oje severlerin kalbini çalıyor! Oje koleksiyonunda kullanılan metalik efektler, janjanlar, sedefler ve simler çeşitliliği artırırken, her yaştan oje kullanıcısına da hitap ediyor. Bu sezonun modasını yansıtan fiyonklu, çizgili, puantiyeli, leopar ve dantel desenli yapışkan oje bantları ise, stil sahibi genç kızların favorisi oluyor. İster her tırnakta ister tek tırnakta kullanılsın, kullanıcısına ayrıcalık katan yapışkan oje bantları, 11 gün kalıcılığı ile de tercih sebebi.

Sephora’nın zengin renk koleksiyonundan yararlanmak isteyen ojeseverler, zıt renkleri birbiriyle uyumlu bir şekilde kullanarak tarz yaratacağı gibi; kıyafetlerle de zıt kullanarak oje trendlerini yakalayabiliyor. Bu yaz tırnaklar Sephora ile rengarenk, Sephora ile trendy !

Sephora Oje: 10,50 TL
Sephora Nail Patch: 24 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT