Bu Yıl Annenize Yanından Hiç Ayırmayacağı Bir Jansport Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Bu Yıl Annenize Yanından Hiç Ayırmayacağı Bir Jansport Hediye Edin

Tarihler: 29 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: JanSport

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2011 ~ May 8, 2011

Yazın kendini göstermeye başladığı bugünlerde seyahat yapmayı seven Anneler JanSport® ile özgürlüğü keşfetmeye hazırlanıyor. Dünya genelindeki kullanıcılara kaliteli sırt çantaları, seyahat ekipmanları ve okul aksesuarları sunan orijinal outdoor markası JanSport®, anneniz için seyahatlerinde vazgeçemeyeceği seçenekler sunuyor..

JanSport®, 2011 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden farklı model ve renk alternatifleriyle, bu Anneler Günü’nde, hepimizin hayatında en önemli yere sahip olan “Annelerimiz” için en özel hediye seçenekleri sunuyor.

Özellikle çanta söz konusu olduğunda dikkatle ve özenle tercih yapan tüm kadınlar gibi anneniz için de sağlam, estetik, rahat ve şık bir hediye alternatifi sunan JanSport®’la bu yıl annenize çok hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Baharın tüm renklerini ve canlılığını modellerine yansıtan JanSport®’un 2011 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Footlocker modeli, anneniz için sağlıklı ve rahat bir kullanım sağlarken renkleri ile de göz alıyor.

Özellikle seyahat yapmayı, keşfetmeyi seven Anneler’in gözdesi olmaya aday olan Footlocker modeli, çantanın iç kısmında her iki tarafında yer alan file ile malzemelerin dağılmasını önlerken aynı zamanda kıyafetlerin ütüsünü de uzun süre muhafaza ediyor.

Çantanın alt, üst ve yan bölümüne yerleştirilebilen tutacakla kullanıcıya taşıma kolaylığı sağlayan Footlocker, alt köşesinde bulunan kaykay tekerlekleriyle sağlamlık ve stabilizasyon sunuyor.

Göz alıcı deseniyle 50 cm ve 56 cm olarak iki farklı boy seçeneği sunan ve sadece 3 kg ağırlığında olan Footlocker, üst kısmında bulunan kemerler sayesinde ikinci bir çanta, mat ya da başka bir eşya için taşıma kolaylığı sunuyor.

Bu Anneler Günü’nde anneniz, yanından ayırmayacağı rahat ve şık JanSport® çantasıyla modayı yakalarken seyahatlerinde ona olan sevginizi de hep yanında taşıyacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT