Bu Yıl Aşkın Rengi Fuşya

Alışveriş Alışveriş Bu Yıl Aşkın Rengi Fuşya

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Şub 14, 2012

“Sevgililer Günü”ne özel fuşya renkli IdeaPad Z570 modeli, sevdiklerine şık, akıllı ve yüksek performansa sahip bir hediye vermek isteyenlerin ilk tercihi olacak.

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. 2008’den bu yana IdeaPad ürünleriyle yakaladığı başarıyı Z serisi ile sürdüren Lenovo, Sevgililer Günü’ne özel fuşya renkli IdeaPad Z570 modelini sunuyor.

Donanım üstünlüğünün yanı sıra tasarımdaki farklılığıyla da PC pazarında iddiasını sürdüren ve böylece 2011’i pazar 2’incisi olarak tamamlayan Lenovo’nun fuşya renkli IdeaPad Z570 modeli, teknoloji tutkunlarının yanı sıra sevdiğini herkesin hayran kalacağı bir hediyeyle sevindirmek isteyenlere de hitap ediyor.

Bu klavyeye dokunmaya doyamayacaksınız

Z570, kullanıcıların bir bilgisayardan beklediği tüm yüksek multimedya özellikleriyle birlikte yüksek performans ve şık tasarımı aynı anda sunuyor. Intel Turbo Boost Technology 2.0’a sahip İkinci nesil Intel® Core™ i5 işlemci ve NVIDIA® GeForce®’a uyumlu grafik kartı, bu özelliklerin başında. Cihazdaki Windows 7 Lenovo Enhanced Experience 2.0 teknolojisi ise kullanıcılara 20 saniyeden kısa sürede bilgisayarı açmalarını ve kapatmalarını sağlıyor.

Z570’te öne çıkan bir diğer özellik lüks, modern ve metalik havası veren panele sahip AccuType klavye. Rahat yazım için her biri ayrı ayrı yuvarlatılmış tuşlarıyla, stil ve fonksiyonelliği bir arada sunan klavyenin tuşlarındaki kavisli ve ayrık yapı, bilgisayarın kullanımını kolay ve keyifli bir hale getiriyor. Temizlenmesi ve bakımı kolay olan AccuType klavye, son derece ergonomik bir tasarıma da sahip.

Güçlü multimedya özellikleri
Z570’i farklı kılan özellikler bu kadarla bitmiyor. Cihaz, 5 saat süren pil ömrüyle kullanıcıları şarj arama derdinden kurtarıyor. Yüksek çözünürlüklü HD ve 16:9 formatına sahip geniş ekranı ise bilgisayardan film ve video izlemeyi keyifli bir hale getiriyor. Opsiyonel Blu- ray Disc™ sürücüsü ve olağanüstü bir ses deneyimi sunan Dolby® Advanced Audio özellikleri de Z570’in mükemmel multimedya deneyimini artıran diğer özellikleri arasında yer alıyor.

SRS® Premium Sound™ ses güçlendiriciyle hem ses hem de görüntü kalitesinin tek tuşla artırılmasını sağlayan OneKey™ Theater II özelliğine sahip Z570, sevgilisinin hayatına renk katmak isteyenlerin gözdesi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT