Bu Yılbaşı 'Dünya Harikaları' Divan Pastanelerinde...

Alışveriş Alışveriş Bu Yılbaşı 'Dünya Harikaları' Divan Pastanelerinde...

Tarihler: 29 Kasım 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Divan Pastaneleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2011 ~ Ara 31, 2011

Divan Pastaneleri bu yıl, “Dünya Harikaları” temalı çok özel bir yılbaşı koleksiyonu hazırladı. İnsanlık tarihinin en önemli ve en güzel yapılardan esinlenilerek tasarlanan koleksiyonda birbirinden şık yılbaşı sepetleri ve setleri bulunuyor. Tay derisi el yapımı sandıktan zarif mumluklara, yılbaşı çiçeklerinden, ince işçilikle yapılan desenli kadehlere kadar, yılbaşını unutulmaz kılacak her şey bu koleksiyonda…

Divan Pastaneleri; yılbaşına özel “Dünya Harikaları” temalı seçkin bir koleksiyon hazırladı. Tarihi öneme sahip antik yapılardan esinlenerek hazırlanan bu koleksiyonda şık ve zarif yılbaşı sepetleri ve sepetlere takım mini setler yer alıyor.

Babil, Zeus, Artemis, Kolezyum, Tac Mahal ve Rodos yılbaşı sepetleri ve setleriyle; kırmızının kudretini, turkuazın şıklığını ve morun asaletini hissedeceksiniz. Pralin, madlen ve lokum gibi enfes lezzetlerin yanı sıra, kahve fincanı gibi minik hediyelikleri de içeren setlerin fiyatları 95 TL ile 195 TL arasında değişiyor.

Tay derisi el yapımı sandıktan zarif mumluklara, yılbaşı çiçeklerinden el yapımı desenli kadehlere kadar hayal ettiğiniz tüm yılbaşı ürünlerini içeren sepetler ise 280 TL’den 630 TL’ye uzanan farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Divan Pastanelerinin; içerisine dünyanın tüm harikalarını sığdırdığı yılbaşı sepetleriyle, sevdiklerinize unutulmaz bir yılbaşı armağan edin.

www.divanpastaneleri.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT