Bu Yılın Modası Trençkot`lar Journey`de!

Alışveriş Alışveriş Bu Yılın Modası Trençkot`lar Journey`de!

Tarihler: 27 Kasım 2006 Pazartesi ~ 30 Kasım 2006 Perşembe

Firma: Journey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2006 ~ Kas 30, 2006

YAĞMURLA GELEN ZERAFET
BU YILIN MODASI TRENÇKOT’LAR JOURNEY’DE!

Mevsimin gözdelerinden farklı renk ve modeldeki Trençkotlar, bu yılda en dikkat çeken ürünler arasında. “Giyilebilir Moda”nın imzası Journey’nin 2006-2007 Sonbahar-Kış kolleksiyonunda yerini çoktan alan Trençkotlar, yağmurlu günler için şıklı ve rahatlık sunuyor.

Journey koleksiyonunda yeralan uzun ve kısa kesimli Trençkotlar farklı renkleri ile seçenekler sunarken, kruvaze ve rustik kesimli modelleri, safari cepli, kapşonlu ve düğmeli modelleri her zevke hitap ediyor.

Farklı detaylarla hareketlendirilen ve dokularıyla da dikkat çeken Journey Trençkotları, spor ve klasik kıyafetlerin tamamlayıcısı olarak vazgeçilmezler arasında yeralıyor.

Farklı modelleri ile dikkat çeken, 4 farklı renk seçeneği bulunan, kısa ve uzun Journey trençkotların yeni sezon fiyatları, 129.90- 189.90 YTL. arasında değişiyor.

İstanbul’da Metrocity’de, İzmir Kipa Alışveriş Merkezi’nde ve Ankara’da 14 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 70 satış noktasında tüketicilerle buluşan Journey, bayanları mağazalarına bekliyor.
www.journey.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT