Budama Mevsimini Kaçırmayın

Alışveriş Alışveriş Budama Mevsimini Kaçırmayın

Tarihler: 30 Ekim 2006 Pazartesi ~ 01 Kasım 2006 Çarşamba

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2006 ~ Kas 1, 2006
Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert budama makasları ile budama işlerinizi keyfe dönüştürün...

Budama mevsimini kaçırmayın
Botanika firmasının ithal ettiği Raco Expert budama makasları sayesinde bahçenizdeki bitkileri en zahmetsiz şekilde ve en kısa sürede budayabilirsiniz. Sağlamlığı ve ekonomikliği ile Raco Expert’in en çok satan ürünleri arasında yer alan budama makasları, budama mevsimi olan sonbaharda en büyük yardımcınız olacak.

Sonbahar, bitkilerin budanması için en uygun zamandır. Bitkilerin gelişimini kendi haline bırakırsak, genellikle her tarafa dal budak salar ve sonunda başa çıkılamaz bir duruma gelebilirler. Üstelik yakınlarındaki bitkilerin de ışığına engel olabilir ve sağlığını bozabilirler. Bu nedenle budama işlemi bitkilerin sağlıklı gelişmesi için büyük önem taşımaktadır. Bahçe ürünleri sektörünün lider firmalarından Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert Deluxe Budama Makası tüm budama işlerinizi kolaylaştırarak size hem zaman kazandırıyor hem de bahçe işlerinizi keyfe dönüştürüyor.

Bitkilerin dalları ışığa doğru gitmeye çalışırlar ve bir süre sonra birbirlerinin ışığını kapatmaya başlarlar. Oysaki gün ışığı bitkilerin suyla birlikte en çok ihtiyaç duyduğu besinlerden biridir. Bitkinizin sağlıklı ve güzel görünmesini istiyorsanız, bu gibi durumlarda güneş ışığını engelleyen dalları budamalısınız. Budama işlemini ise keskin ve düzgün bir budama makasıyla yapmalı, sonrasında ise budadığınız yerleri aşı macunu ile kapatmalısınız. Saksılı süs bitkilerinde ise kuruyan çiçekleri kurumaya başlar başlamaz budamak, bitkinizin yeniden güzel görünümlü çiçekler verebilmesini sağlar.

Raco Expert Deluxe Budama Makası hassas bilenmiş pasa dayanıklı Raco-Hitekflon kaplı bıçakları sayesinde pürüzsüz, hızlı ve verimli bir kesime imkan sağlıyor. Tek parmakla kilitlenebilir, yumuşak plastikten sapa sahip olan budama makası, ergonomikliği sayesinde uzun süre yorulmadan kullanılabiliyor. Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert budama makasları son derece uygun fiyatlarla Carrefour, Metro, Maxi, Tezken, Praktiker ve Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. Raco Expert ürünleri hakkında detaylı bilgi edinmek için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT