Butik Oteller Kitabı 2009 Çıktı

Alışveriş Alışveriş Butik Oteller Kitabı 2009 Çıktı

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 06 Haziran 2009 Cumartesi

Firma: Butik Oteller Kitabı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 6, 2009
Bir Ekvator boyu kilometreden sonra BUTİK OTELLER KİTABI 2009 çıktı…
İlk sayısından bu yana sektörde büyük bir açığı kapatan Butik Oteller Kitabı, bu yıl üçüncü sayısı Butik Oteller 2009 adıyla yayımlanarak okur ile buluştu. Grup Yayıncılık tarafından her yıl yeni eklenen otelleri ve zenginleştirilmiş içeriğiyle kapsamını artıran kitap, Nisan sonundan itibaren raflarda yerini aldı.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 2009 kitabıyla okurlarına otellerde çeşitli oranlarda indirim sağlayan Prestige Card veren Grup Yayıncılık, bu sezon hoş bir sürpriz ile 3 çifti 3 seçkin butik otelde havayolu ulaşımı dahil, bedava ağırlayacak. Butik Oteller 2009 kitabı okurları, hem Türkiye’nin en iyi 246 butik otelini tanıyacak, oteller ve bölge yazılarıyla baştan sona zevkli tanıtım yazılarını okuyacak, hem de çekilişe katılarak bedava tatil şansını deneyecekler.

Butik Oteller Kitabı 2009, ilk sayısı gibi alternatif tatil arayışında olan, büyük otellerin kalabalığından kaçan, daha küçük ve samimi konaklama adreslerini tercih edenler için hazırlandı. Ailesiyle, arkadaşlarıyla, sevdiği insanla veya tek başına özgürce tatil yapmak isteyen ve kendini evindeymiş gibi hissetmekten hoşlananlar için toplam 246 işletme ve gezginlere çevreyi tanıtmayı amaçlayan bölge tanıtımları, kitabın içeriğini oluşturuyor. Geçen yıl verilen ve otellerde farklı oranlarda indirim sağlayan PRESTIGE CARD, bu sayıda da Butik Oteller Kitabı okuyucularına armağan edilecek. Kendisine has tarzı, farklı dekorasyonu, tarihi ve doğal kimliği, taptaze, organik yemekleri, enfes manzarası ve konumu, denizi, plajı, kumsalı, kedileri-köpekleri-ördekleri-atları, benzersiz bir eğlence ve dinlence anlayışı, romantik atmosferleri, sıcak-samimi personeli olan 246 otel, tatilini unutulmaz kılmak isteyenler için seçildi. Türkiye’de, hatta Kıbrıs’ta, gizli kalmış köşeler dahil, gidip görmedik yer bırakmayan, fotoğraflarıyla kitaba katkıda bulunan deneyimli gezgin ekibi; Mustafa Doruk, Ünal Titiz, Tolga Gürelli, Levent Şatır ve Tayfun Talipoğlu’ndan oluşuyor. Yeni kitaptaki en önemli yeniliklerden biri de gittiğiniz bölgede ve otellerde işinizi kolaylaştıracak küçük ipuçlarının yer aldığı yazılara yer verilmesi…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT