Büyüleyici Şıklık

Alışveriş Alışveriş Büyüleyici Şıklık

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Haz 18, 2012

Yeni Pierre Cardin saatler, usta Fransız modacının kendisi gibi Parisli yaşam tarzı ile Fransız mimarisi ve kültüründen esinlenerek, şık ve büyüleyici tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Modern - klasik olan Pierre Cardin saat koleksiyonu, kullanıcılarının asaletini ve bireysel özgürlüğüne olan düşkünlüğünü de ifade ediyor.

Pierre Cardin saatlerin detaylarına indiğimizde, zamansız bir zerafete eşlik eden kalite, ergonomic tasarım ve akıllı bir mühendislikle karşılaşıyoruz.

Pierre Cardin saatleri, bayan modellerinde deri ya da celik kayış seçeneklerinin yanı sıra, bazı modellerinde taşlarla süslenmiş sofistike tasarımları ile zarif ve çağdaş hanımların stillerine eşlik ediyor.

Erkekler için hazırlanan modellerde ise, Fransız asaletinin ve geçmiş yüzyıllardaki Fransız aristokrasisinin izlerini taşıyan ancak günümüze uyarlanmış tasarımlarla karşılaşıyoruz. Klasik lüksün, modern yaşam tarzına uyarlanışına eşlik eden sade tasarımlar günümüz erkeklerinin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT