Cafe Cadde Levent`te Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş Cafe Cadde Levent`te Sevgililer Günü

Tarihler: 14 Şubat 2004 Cumartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi

Firma: Cafe Cadde Levent

Adres: Nisbetiye Cad. No: 21 1. Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 284 81 46-47-48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2004 ~ Şub 14, 2004
İSTER CAFE CADDE’DE BAŞBAŞA!..
İSTER EVİNİZDE CAFE CADDE ÖZEL SERVİSİ İLE SİZ SİZE..
Cafe Cadde, Sevgililer Günü’nde dünya mutfaklarından seçtiği nefis lezzetleriyle unutulmaz bir akşam yaşatmak için sizi bekliyor.

Cafe Cadde; büyülü bir atmosferde, gözlerinizi konuşturabileceğiniz kadar yakın olacağınız, özel şarap ve eşsiz tatlar eşliğinde bir sevgililer günü için ideal bir mekan.. Üstelik, bu özel günün unutulmaz akşam yemeği için sizlere romantik bir müzik eşliğinde özel bir mönü de hazırladı. Romantizmin unutulmadığı, sevdiğinize özel sürprizleriniz için size yardımcı olmaya hazır bu seçkin ve keyifli mekanda, Cafe Cadde servis farkıyla yalnızca “Aşk” a yelken açabilirsiniz.. sevgililer gününe özel mumları, kalpli süslemeleri ile tüm dekorundan sevgi akan Cafe Cadde, herşeyi titizlikle düşündü.

Cafe Cadde Levent, her konuğunun damak tadına göre farklı lezzetler öneriyor. Pizzalardan dört peynirli Quattro Formaggi, vejetaryenler için Izgara Sebze Tabağı, rejim yapanlara Uzak Doğu’dan özel olarak getirilen soslarla hazırlanan Pesto Soslu Salata ve Türk Mutfağı’ndan vazgeçemeyenlere de Kuzu İncik ya da Dana Sarma Cadde Cafe’nin müdavimlerine önerdiği yeni lezzetleri arasında geliyor.

14 Şubat’ı evde sevgilisiyle baş başa geçirmeyi tercih edenler de Cafe Cadde Levent’in zengin mönüsünden yararlanabiliyor. Cafe Cadde’nin paket servisi 11:30-23:00 arasında sizlere hizmet veriyor.

CAFE CADDE’NİN SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL MÖNÜSÜ: kremalı kuşkonmaz çorbası, cevizyağı soslu Hawai salatası, deniz mahsulleri bohçası, rokalı ve domatesli Risotto yatağında marine edilmiş armutlu piliç ızgara ile eşsiz lezzete sahip beyaz çikolatalı böğürtlenli parfesi.. Ayrıca limitsiz yerli içki. Bu leziz mönünün fiyatı ise 75 milyon lira.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT